**MANDAL: Høy musikk

23.52** Politiet måtte rykke til Ytre Sandgate i Mandal for å be festdeltakere dempe musikken. Festen skal ha roet seg da politiet ankom.

**ARENDAL: Melding om slåsskamp

00.06** Politiet fikk melding om en slåsskamp utenfor Subway i Arendal sentrum, men meldingen viste seg å være overdrevet. Situasjonen framstår som uklar for politiet, men de som var involvert i klammeriet fikk beskjed om å komme med en eventuell anmeldelse over helgen. Ingen personer ble pågrepet.

FARSUND: Satte fyr på bil i Farsund sentrum

**MANDAL: Lå rett ut

01.01** Politiet måtte forbarme seg over en person som lå på bakken i Livegen. Vedkommende var overstadig beruset, men våknet såpass til live at politiet fikk adressen. Dermed ble vedkommende brakt hjem.

**KRISTIANSAND: Hjalp full mann hjem

01.03** En mann ble funnet utenfor et bolighus i Bregneveien i Vågsbygd, ute av stand til å gjøre rede for seg. Mannen var tynnkledd og overstadig beruset, men politiet klarte etter hvert å finne ut at han nesten var kommet hjem. Dermed ble han geleidet de få meterne som gjensto.

**ARENDAL: Tatt for ordensforstyrrelse

01.10** En 42 år gammel mann fra Porsgrunn ble bedt om å fjerne seg fra Kirkegaten etter å ha stelt i stand bråk. Mannen nektet å etterkomme politiets pålegg, og måtte dermed tilbringe resten av natten i arresten ved Arendal politistasjon.

**GRIMSTAD: Drakk på offentlig sted

01.54** En 20 år gammel kvinne fra Island ble anmeldt for drikking på offentlig sted etter at hun ble tatt på fersken i Juskestredet. Kvinnen var imidlertid så beruset at hun ble satt til tørk i drukkenskapsarresten.

KRISTIANSAND: Slo dørvakt med knyttet neve

**BIRKENES: Knuste vindu på lensmannskontor

02.12** En mann ringte politiet på nødnummeret 112 og fortalte at han hadde knust et vindu på lensmannskontoret på Birkeland. En patrulje ble sendt til stedet, og fikk rede på at vedkommende befant seg på en fest like i nærheten. Da patruljen tok seg inn på festen, fant de etter hvert fram til mannen som hadde ringt. Mannen, en 20-åring fra Lillesand, nektet for å ha knust ruten, men politiet har vitneopplysninger på noe annet.

**KRISTIANSAND: To personer slått ned

02.30** En patrulje i Markens gate ble kontaktet av to personer som fortalte at de nettopp var slått ned. Begge ble brakt til legevakten for sjekk. De beskrev en gjerningsmann, og ifølge politiets operasjonsleder har politiet informasjon å gå på i saken.

**KRISTIANSAND: Mann gikk amok hjemme

02.51** Politiet måtte rykke til et bolighus etter melding om at faren i huset hadde gått amok. Den berusede mannen oppførte seg ifølge politiet svært utagerende, men skal ikke ha brukt vold mot de andre familiemedlemmene. Enden på visa ble at kona og to barn ble brakt til et hotell for å tilbringe resten av natten der, mens mannen ble igjen hjemme. Forholdet er ikke anmeldt.

**MANDAL: Måtte dempe fest

03.20** Naboer til en bolig i Amaldus Nielsens gate klaget over høy musikk og festbråk, men da politiet kom fram dempet festdeltakerne seg.

**TVEDESTRAND: Fant narkotika i bil

03.22** En passasjer i en bil som ble stoppet i Industriveien, ble brakt til arresten i Arendal etter at politiet fant narkotika på ham og i bilen. Mannen, en 26-åring fra Arendal, var i besittelse av totalt 55 gram amfetamin. Føreren av bilen, en 20-åring fra Arendal, er mistenkt for å kjøre i beruset tilstand. Han måtte avlegge blodprøve på legevakten.

BIRKENES: Siktet fyllekjører meldte bil stjålet

**GRIMSTAD: Fikk stein inn på soverommet

03.47** En beboer i Storgaten våknet brått da en stein ble kastet inn gjennom vindsruten til soverommet. Politiet har ingen opplysninger om gjerningspersonen.

**GRIMSTAD: Knuste pc

04.39** Beboere i et hus i Støleveien kontaktet politiet og navnga en person som hadde tatt seg inn i huset og knust en pc i gulvet. Politiet reiste til stedet, og kunne konstatere at pc-en var knust. De avventer nå en anmeldelse på forholdet.

SONGDALEN: Gutt (17) gikk amok hjemme hos mamma