— Siste nytt er at Tottenham og Everton ikke kan spilles nå. Det skjer etter råd fra politiet. De har gjort en fantastisk jobb, men området har vært hardt utsatt hele uken, og det har ikke vært nok tid til å få i stand alt som behøves, sier ligaleder Richard Scudamore.Den første serierunden i engelsk eliteserie spilles til helgen. Foreløpig ser det ut til at de øvrige ni kampene spilles som planlagt. London-klubbene Fulham og Queens Park Rangers, som begge har norske spillere i stallen, har hjemmekamper til helgen.

— Klokken 18 i kveld (19 norsk tid) vil vi ha et klart bilde over situasjonen. Det er en skam at vi må utsette en kamp, men vi støtter politiet i jobben de gjør, legger Scudamore til.

Opptøyene i den engelske hovedstaden startet i Tottenham, som er et av de hardest rammede områdene. Bråket varte i flere dager før store politistyrker fikk roet ned situasjonen.

— Kampen blir utsatt på grunn av fare for sikkerhet og problemer med infrastruktur og tilgang til stadion etter opptøyene sist lørdag, heter det i en uttalelse på Tottenhams nettsted. (©NTB)