**KRISTIANSAND: Kjørte uten gyldig førerkort

02.13** En 18 år gammel mann fra Kristiansand blir anmeldt etter å ha kjørt bil uten gyldig førerkort på Fagerholt.

**KRISTIANSAND: Fant utbrent båt

07.01** Politiet fikk tips om at det ligger en utbrent båt på 15-16 fot ved Hånestangen i Topdalsfjorden. Ifølge tipseren må brannen ha vært for en tid tilbake, for det ryker ikke og det er ikke varmt. Politibåten skal sjekke båten.

**ARENDAL: Stakk fra bensinregningen

09.38** Føreren av en hvit Mazda fylte bensin fra "Dampen" (Statoil) og stakk så av. Det viste seg at bilen var stjålet fra Oslo i går. Politiet holder utkikk etter bilen.

ARENDAL: Tyver glemte laptop

15.50 Det har vært innbrudd i en bolig på Birkenlund. Mens eieren var vekke har tyvene knust inngangsdøren. De har stjålet en del kontanter, smykker, klokker og en høyttaler. Ved inngangsdøren har tyvene satt igjen en laptop. Politiet har vært på stedet og sikret spor.

RISØR: Aggressiv elg i Hareveien

15.57 Elgen har antakelig misforstått totalt da den forvillet seg inn i Haresvingen i Risør. Overfor politiet ble den beskrevet som småaggressiv, innpåsliten og skremmende overfor både barn og voksen, som ønsket den fjernet raskest mulig. Politiets elgpatrulje, eller viltnemnda som den også kalles, rykket ut og løste problemet.

MANDAL: Vannscootere på innsjø

16.40 Politiet får flere henvendelser om to vannscootere som kjører i stor fart i kanalen mellom Djubovatnet og Skagestadvatnet på Valand (Se kart under). Da politiet kom til stedet, stakk de av. Politiet har sikret seg aktuelle bilnummer som nå blir fulgt opp i forhold til ulovlig motorisert ferdsel i utmark.

KRISTIANSAND: Bilbrann på Parko

17.40 Han hadde ikke helt dagen, bileieren som parkerte på Parko. Først tok bilen fyr. Så oppdaget politiet at eieren ikke hadde betalt de nødvendige avgifter, og avskiltet bilen på stedet. Brannen ble imidlertid slukket raskt.

VALLE: Søk etter savnet kvinne

19.20 Søk med helikopter etter savnet kvinne. Se egen sak.

ARENDAL: Tyveri av motorsykkel

20.30 Fra Nedenes i Arendal blir det meldt stjålet en rød Aprilia motorsykkel med 125 hestekrefter. Registreringsnummer er AV 2362.