KRISTIANSAND: Pårørende har søndag bekreftet navnene på tre av de savnede. Arbeidet med å identifisere de savnede pågår fortsatt.

Fra Vest-Agder har har ti av deltakerne som dro til sommerleiren på Utøya kommet velberget tilbake.

Fra Aust-Agder har alle de ni deltakerne kommet tilbake. Det bekrefter partisekretær i Aust-Agder Arbeiderparti Per Åge Nilsen. I tillegg overlevde også arendalitten Per Anders Langerød.

Torjus Blattmann

Foto: Privat

Torjus Blattmann (17) fra Kristiansand har vært savnet etter angrepet på Utøya. Han er varamedlem til styret i Vest-Agder AUF. Faren Trond Henry Blattmann, som er politisk rådgiver i Fornyings-, administrasjons— og kirkedepartementet, bekrefter overfor Fædrelandsvennen at sønnen er savnet. Trond Blattmann er nå på Sundvollen ved Utøya, der søk etter de savnede og identifisering pågår.

Syvert Knudsen

Foto: Arbeiderpartiet

Syvert Knudsen (17) fra Lyngdal er også savnet etter angrepet. Han er leder i Lyngdal AUF. Det er nære pårørende som bekrefter overfor Fædrelandsvennen at sønnen er savnet. Også han er nå på Sundvollen ved Utøya. Det er opprettet en Facebookside der venner, kjente og andre uttrykker sin støtte og håp.

Johannes Buø

Johannes Buø (14) fra Mandal er også savnet. Han er bosatt på Svalbard der han er styremedlem i Longyarbyen AUF. Faren Einar Buø bekrefter overfor Sysselmannen på Svalbard at sønnen er savnet. Det er også opprettet en Facebookside der venner, kjente og andre uttrykker sin støtte og håp.

Kvinne (21)

Den siste sørlendingen som fortsatt er savnet etter Utøya, er 21 år og fra Kristiansand. Hun har vært bosatt i Oslo, og var en del av Utøya-delegasjonen derfra. Det er også opprettet en Facebookside for henne, der håp og støttes uttrykkes