I går kveld ble fotballkampen mellom Start og Molde avlyst. I dag ble det klart at også resten av helgens fotballrunde i de tre øverste divisjonene avlyses som følge av bombeeksplosjonen i Oslo og skytingen på Utøya. Flere utesteder i kristiansand holder i kveld stengte dører som en følge av katastrofen i Oslo og på Utøya.

Musikkartisten Prince utsetter helgens planlagte konserter i Oslo Spektrum, ble det kjent lørdag morgen. Helgens arrangementer i Den Norske Opera & Ballett kanselleres.

Konserten med Soultrain på Café Generalen i Kristiansand som skulle vært lørdag kveld, er avlyst.

Tour of Norway for Kids i Grimstads er avlyst denne helgen, skriver Grimstad Adressetidende.

Dagens V75 i Sørlandets Travpark avlyst.

Dagens Blindleialøpet er avlyst, melder Agderposten.

Sommercabaret «Hvem skal trøste flåtten» avlyses i kveld. Det melder Lindesnes avis.

Også Sommerdansen i Lyngdal er avlyst. Det melder Farsund avis.

Lørdagens Kaptein-Sabeltann-forestilling går som normalt.

Victoria pub holdt åpent i går kveld, men hadde ingen musikk på.

— Det var helt stille her, sier daglig leder Tone Olsen til fvn.no. De har foreløbig ikke tenkt å stenge i kveld, mens sier de vurderer situasjonen fortløpende om hvorvidt de kommer til å spille musikk eller ikke.

Harveys i Kristiansand holder stengt i kveld. Det melder utestedet på sin nettside. "Vi ser ingen grunn til å holde åpent ikveld, og sender våre tanker til alle som er berørt av tragedien i Oslo og på Utøya. Det blir helt feil for Harvey's å invitere til fest under disse omstendighetene." skriver utestedet.

Utestedet Rederiet, hvor både Penthouse og Harveys ligger, planlegger å holde åpent og se stemnignen ann. Også de ønsker å ta hensyn ved å holde seg til rolig musikk.

Fvn.no oppdaterer artikkelen når vi får meldinger om flere avlyste arrangementer.