FLEKKEFJORD: Branntilløp

Brannvesenet rykker ut til en melding om brann på Tjørsvågheimen i Flekkefjord. Det viser seg å være en vaskemaskin i vaskerommet som avgir mye røyk, men lite brann. Brannvesenet får raskt kontroll.

**SØGNE: Stjålet båtmotor

11.00:** Det meldes at uvedkommende har avmontert og stjålet en båtmotor fra Heftenesveien i Søgne. Motoren er en fem hesters Yamaha.

**ARENDAL: Innbrudd

11.24:** Bedriften Markedskraft melder om et innbrudd i sine lokaler. Noen har knust et vindu og stjålet med seg en prosjektor fra bedriftenes lokaler i Arendal.

**KRISTIANSAND: Stjålet ATV

11.49:** En rød Mistral ATV er stjålet fra Tinnheiveien. Den har registreringsnummer PV 1282. **ARENDAL: Butikktyv

14.38:** En butikktyv på polet ved Amfi Arena-senteret i Arendal slo mot en vekter. Personen er ikke pågrepet. Forholdet anmeldes.

**LILLESAND: Kjøkkenbrann

16.43:** Det meldes om kjøkkenbrann i et hus på Brekkestø. Eier fikk selv kontroll, men Kristiansandsregionen brann og redning stasjon Lillesand rykket ut for å kontrollere. Politiet sjekker også saken i ettermiddag.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

19.24:** Falck på Dalane melder om innbrudd. Politiet rykker ut og pågriper to menn. De hevdet at de lette etter en lommelykt. Den ene mannen er etterlyst av Nordre Buskerud politidistrikt på grunn av forskjellige saker. De to mennene er 22 og 23 år. Den mannen er bosatt i Marnardal. Den ene holdes hovedsaklig på grunn av etterlysningen, mens den andre holdes på grunn av innbruddet hos Falck.

**AUDNEDAL: Tyveri

22.14:** Politiet får etteranmeldt tyveri av en Steal-motorsag fra Øydna i Byremo. Hendelsen skjedde sist onsdag til lørdag. Saken anmeldes.