KRISTIANSAND: Bråkende rallybil

11.40: En person ringer fra Kuliaveien og forteller om en rallybil som kjører i høy hastighet i nabolaget. Politiet reiser til stedet, og kommer over kjøretøyet. Det viser seg at eier har montert nye deler i den, og testet den ut på veivesenets stasjon. — Vi ga ham en advarsel. Det er vanskelig å anmelde noen på bakgrunn av en telefonsamtale, sier operasjonsleder Hans Petter Osaland i Agder-politiet.

KRISTIANSAND: Skadeverk på skole

12.18: Det er knust ruter på Hellemyr skole. Trolig er det et rent skadeverk, ifølge politiet.

KRISTIANSAND: Skadeverk på bil

12.42: Siden på bilen som stod i Nils Fidjelands vei er skrapet opp.

KVINESDAL/FLEKKEFJORD: To gressbranner

12.47: I tillegg til brannen på Øyestranda, kommer den en tilsvarende melding fra Hitra i Flekkefjord kommune. Brannvesenet skal ha den under kontroll, ifølge Osaland.

ARENDAL: Skadeverk på gatekjøkken

13.02: Det er utført skadeverk på Bettys grill på Nedenes. Utemøbler er ramponert og et vindu knust

FLEKKEFJORD: Ilder-besøk

13.26: En innringer fra Austad opplyser at det har kommet en tam albinoilder inn i stua. - Den blir der foreløpig, sier Osaland i politiet, og oppfordrer ilder-eiere til å melde seg.

ARENDAL: Biltyveri fra legevakten

13.30: Mens bileieren var på legevakten i Arendal skjærtorsdag kveld, ble bilen stjålet. Tyveriet av bilen, med registreringsnummer PP 19903, er anmeldt i ettermiddag.

KRISTIANSAND: Fant golfsett under båtpussen

13.39: - Det er tid for båtpuss nå, sier operasjonsleder Osaland, og forteller om båteieren som fjernet presenningen på båten i Bertesbukta. Der fant vedkommende et dyrt golfsett. - Foreløpig ser vi på golfbagen med køller som hittegods, men den kan være stjålet. Og har noen mistet et slikt sett, kan de ta kontakt med politiet, sier Osaland.

SØGNE: Hytteinnbrudd

13.49: En hytteeier på Åloneset får en telefon fra en hyttenabo. Det er tegn på innbrudd, ifølge naboen. Eier, som ikke har brukt hytta på lenge, rapporterer hendelsen til politiet. Hytta blir nærmere gjennomgått i morgen.

LILLESAND: Fløyet til Oslo med dykkersyke

KRISTIANSAND: Trailerdekk ødelagt

15.00: Ifølge meldingen fra Nils Fidjelandsvei, er det ødelagt fem dekk på en trailer - også her i Nils Fidjelandsvei. Politiet har loggført hendelsen som skadeverk.