KRISTIANSAND: — Manchester United vant 2-1 og Wayne Rooney scoret det sykeste målet. Så dette ble den perfekte lørdagen, sier en 27 år gammel kristiansandsmann, som ønsker å være anonym.

Etter at fotballkampen lørdag var over, ba kameratene som hadde vært hos ham og sett kampen 27-åringen om å skrape Flax-loddene han hadde kjøpt tidligere på dagen.

— Jeg skrapte først det ene loddet, men jeg vant ingenting på det. Så skrapte jeg det andre og fikk 1.000.000 to ganger. Jeg begynte å skrape det siste beløpet og det kunne være enten 100.000 eller 1.000.000. Da jeg så det var én million, hoppet jeg opp av stolen og begynte å juble. Jeg skrek og var nesten i sjokk, sier vinneren.

— Så viste jeg loddet til den ene kameraten min, og han begynte å juble. Så jublet vi alle sammen, fortsetter 27-åringen.

Mannen har nylig startet et tømrerfirma.

— Kanskje jeg investerer noe i foretaket, eller eiendom. Eller så sparer jeg pengene, sier han.

- Er du alltid heldig?

— Jeg ser vel på meg selv som heldig, men jeg har aldri vunnet så mye før. Det meste jeg har vunnet tidligere, er 6.000 kroner, sier 27-åringen.

Norsk Tipping opplyser at lørdag var en rekorddag i Flax-historien. Aldri før har tre spillere skrapt frem milliongevinst samme dag. De to andre vinnerne kommer fra Oppland og Trøndelag.