**LINDESNES: Frastjålet lommebok

23.50** fikk politiet en telefon fra en dame i Lindesnes som var blitt frastjålet en lommebok med en del penger i. Damen ble også frastjålet noen kort og medisiner. Politiet har en navngitt mistenkt i saken.

**KRISTIANSAND: Ikke førerkort

02.19** stoppet en politipatrulje en bil i Setesdalsveien. Føreren av bilen, en 19 år gammel mann fra Vennesla, hadde ikke førerkort og anmeldes for dette.

**KRISTIANSAND: Amfetamin

03.08** stoppet en politipatrulje en bil i Tordenskjoldsgate. I forbindelse med dette pågrep politiet to stykker som var i besittelse av mindre mengder amfetamin. De to, en mann på 40 år fra Søgne og en kvinne på 30 år fra Vågsbygd, ble kjørt til politiarresten.

**KRISTIANSAND: Uvedkommende inne på Vågsbygd Senter

05.55** fikk politiet en telefon fra Securitas som hadde en kontroll ved Vågsbygd Senter. Vaktene hadde oppdaget en mann og en kvinne som var inne på senteret. En politipatrulje ble sendt til stedet og de to personene ble pågrepet. Foreløpig har ikke politiet klart å finne ut av hvordan de to kom seg inn. Ifølge operasjonsleder er det så langt politiet kan se bortatt en myntskuff tilhørende en kafé på senteret og en av de to som ble pågrepet var i besittelse av en god del mynter. De to pågrepne er begge fra Kristiansand. Den ene er en 29 år gammel gutt, mens den andre er en 27 år gammel jente. Begge er kjørt til arresten i Kristiansand.

**EVJE OG HORNNES: Påkjørt elgkalv

06.06** fikk politiet melding om at en bilist hadde kjørt på en elgkalv i nærheten av Kjensmo. Elgkalven løp inn i skogen og politiet har vært i kontakt med viltnemnda.

**ARENDAL: Fakket innbruddstyv

09.00** Politiet fikk melding om at en mann forsøkte å stjele en bil ved Babel. Politiet kom raskt til stedet og pågrep en 30 år gammel mann fra arendalsområdet.

**SØGNE: Sprengt postkasse

10.25** fikk politiet melding om at en postkasse i Høllen er blitt sprengt i stykker. Trolig har hendelsen skjedd nyttårsaften.

**ARENDAL: Leter etter innbruddstyv

10.58** Vitner oppdaget at en person forsøkte å bryte seg inn i et hus. Vedkommende stakk av til fots. Politiet hadde klokken 11.20 tre patruljer ute for å lete etter tyven. Det er uklart om personen fikk med seg noe fra huset.

**BIRKENES: Kjørte utfor veien

11.21** En bil havnet utfor veien ved Have sør for Birkeland. Ingen ble skadet. Bilen vil ifølge politiet bli fjernet i løpet av kort tid.