MANDAL: — Mannen skal ha truet med å plassere ei kule i panna på en annen person, opplyser operasjonsleder i Agder politidistrikt, Hans Petter Osaland, til fvn.no.

Ifølge politiet skal mannen ha gått rimelig detaljert til verks da han beskrev hvordan drapet skulle skje. Han skulle benytte seg av 55 millimeter ammunisjon for å avrette offeret.

De grove truslene fikk folk til å varsle politiet.

— Mannen skal også ha truet med å skyte seg selv da han kom hjem, sier Osaland.

Politiet rykket ut til stedet og pågrep vedkommende som viste seg å være overstadig beruset.

— Mannen ble satt i sentralarresten i Kristiansand. Saken vil trenge litt oppfølging i løpet av dagen, sier Osaland.

**KRISTIANSAND: Fant mann i brøytekant

00.10** En mann ble funnet nedkjølt i en brøytekant i Torsvikkleiva på Søm natt til søndag. En patrulje ble sendt til stedet, men en kvinne hadde da forbarmet seg over vedkommende og tatt han med inn i varmen.

**LINDESNES: Full slåsskamp

00.20** En gjeng med iltre lyngdøler barket sammen med en like hissig gjeng fra Mandal ikke langt unna bilhengerfabrikken til Tredal. Ifølge politiet dreier det seg om en kjent adresse. Politiet hadde ikke kapasitet til å rykke ut på hendelsen.

**KRISTIANSAND: Kvinne ville ikke fjerne seg

00.27** En mann ringte politiet i natt og opplyste at han ikke ble kvitt en kvinne fra leiligheten sin. En patrulje reiste til stedet. Da viste det seg at kvinnen hadde gått til feil leilighet, og politiet fikk geleidet henne inn i sin egen bolig i samme kompleks.

**KRISTIANSAND: Slått ned på pub

00.35** En mann ble kjørt til arresten i Kristiansand etter å ha slått ned en annen person på puben Victoria i sentrum av Kristiansand. Offeret ble kjørt til legevakta. Gjerningsmannen blir avhørt i løpet av dagen.

**KRISTIANSAND: Tatt for narkobruk

01.18** En person ble satt i arresten i Kristiansand etter å ha tatt narkotika ved Parko i Kristiansand sentrum. Mannen blir avhørt i løpet av søndagen.

**KRISTIANSAND: Vakt slått ned

02.04** En vakt på utestedet Havanna Etcetera ble slått ned av en pubgjest natt til søndag. Mannen ble lagt i håndjern og hentet av politiet. Mannen ble ilagt et forelegg før han ble løslatt.

**MANDAL: Slo løs på vakter med kjetting

02.21** En mann ble pågrepet i Mandal i natt etter at han denget løs mot vaktene på Pubben med en kjetting. Da mannen ble ransaket av politiet, fant de også en kniv på vedkommende.

**ARENDAL: Amok etter kebab-nekt

02.25** En kvinne slo seg fullstendig vrang da hun ble nektet å spise kebab i en drosje i Arendal. Drosjesjåføren ba kvinnen gå ut av bilen. Da skal hun ha slått til føreren. Politiet ble varslet, og hentet kvinnen som endte kvelden i drukkenskapsarrest. Kvinnen er en 43-åring fra Arendal.

**KRISTIANSAND: Laget bråk i taxikø

02.43** En kristiansander er ilagt 5000 kroner i forelegg etter å ha opptrådt ufint i en taxikø ved Rutebilstasjonen. Politiet ba mannen om å forsvinne to ganger tidligere på kvelden uten at han etterkom påleggene.

**MANDAL: Truet hotellansatte med spade

03.32** Politiet måtte gripe inn da en mann truet ansatte på Hotel Solborg i Mandal med en spade. Mannen skal også ha bitt en av de ansatte i fingeren.