KRISTIANSAND: — Det er heldigvis ikke snakk om noe stort brekk. Vi har ikke helt oversikten ennå, men det er i alle fall ikke mer enn fem sykler som er stjålet, og det var betydelig flere sykler enn det i containeren. Samtlige hadde alle en utsalgspris på mellom 3000 og 5000 kroner, sier Morten Halvorsen, varehussjef ved G-Max i Sørlandsparken.

Det var klokken 00.51 natt til mandag at politiet fikk inn melding om at en vekter hadde oppdaget en container på baksiden av G-Max som var brutt opp.

morten halvorsen.jpg

— På overvåkningsvideoen ser man at en person er inne i containeren og henter ut sykler, mens en personbil kommer kjørende opp til containeren. Det betyr at det minst må dreie seg om to eller flere gjerningspersoner, men det er ikke mulig å se nummeret på bilen på overvåkningsvideo, sier Halvorsen.Videoen er overlevert politiet som nå etterforsker saken. Ingen er så langt pågrepet for tyveriet. Det er ikke første gangen at G-Max blir utsatt for tyveri. Senest i jula var det noen som brøt seg inn i en container og stjal med seg fyrverki for rundt 100.000 kroner.