Den lykkelige vinneren av én million kroner er en 29-årig sykepleier fra Grimstad, ifølge en pressemelding fra Norges Røde Kors.

Tirsdag denne uken var kvinnen innom Ica Supermarked på Odden i Grimstad. Før hun skulle handle stoppet hun ved panteautomaten for å kvitte seg med noen flasker og bokser.

Liten innsats

— Jeg pantet for 34,50 kroner. Istedenfor å trykke på panteknappen, trykket jeg på Røde Kors-knappen. Da kom det plutselig en fanfare fra automaten, og ut kom en lang kvittering, forteller kvinnen i pressemeldingen.

Kvinnen vil ikke stå fram med navn eller bilde, men har gitt kommentarer til Røde Kors.

Ifølge pressemeldingen så hun et ett-tall med mange nuller etter, og kvinnen trodde hun hadde vunnet 1.000 eller 10.000 kroner.

— Men så fant jeg ingen kommaer mellom nullene og forstod at jeg faktisk hadde vunnet én million kroner, sier den lykkelige millionæren.

Går til banken

Til tross for milliongevinsten holdt hun hodet kaldt og gjorde seg ferdig med handleærendene før hun dro hjem. Noen stor fest har det ennå ikke blitt tid til.

— Men torsdag ble gevinsten feiret med at mannen min dro tidlig hjem fra jobb for å bli med på en koselig fjelltur med hundene, røper kvinnen.

— Når det gjelder hva pengene skal brukes til er det ingen tvil. Vi skal betale ned på boliglånet. Det blir en del tusen i måneden å spare på det, sier hun.