— Bare en tredjedel av etasjen var fylt opp, men Q-parks mann valgte å parkere på den eneste handikapplassen i etasjen, sier Maud Danielsen til Fædrelandsvennen.

Hun parkerte i Sandens parkeringshus, drevet av Q-park, ved 12.30-tiden mandag.

- Litt drøyt

— Jeg skjønte ikke parkeringen helt, jeg synes det var litt drøyt. Jeg tok et bilde av den, og etterpå la jeg det ut på Facebook, sier hun.

- Parkering på HC-plass bør ikke forekomme og vi vil naturligvis følge opp dette internt, skriver Kine Lørdal, kontrolldirektør i Q -park til Fædrelandsvennen i en e-post. Foto: Maud Danielsson

— Har du fått noen reaksjoner?- Ja, det er mange som har ment det samme som meg. De har kommentert at det tydeligvis er forskjell på folk, at Q- park tar seg vel til rette, og ikke gidder å gå, sier Danielsson.

— Når de velger å parkere der mens de går og skriver ut bøter, så blir det litt dobbeltmoralsk. Men jeg ser også humoren i det når de tar seg så til rette når det er andre plasser ledig.

- Bør ikke forekomme

Fædrelandsvennen har bedt Q-park om å kommentere bildene fra Sandens. Her er svaret vi fikk:

— Betjentene våre skal så langt det lar seg gjøre finne et sted å parkere som ikke er til hinder for andre parkerende kunder. Samtidig bruker betjentene bilene til å kontrollere med og de må da parkere på den plassen som virker mest hensiktsmessig, skriver Kine Lørdal, kontrolldirektør i Q -park til Fædrelandsvennen i en e-post.

Hun velger å kommentere saken på generelt grunnlag.

— Parkering på HC-plass bør ikke forekomme og vi vil naturligvis følge opp dette internt, skriver hun videre.