VENNESLA: — Vi har veldig mange henvendelser fra Vestlandet. Nesten hver fredag kommer det folk kjørende helt fra Bergen til Vennesla for å bli bedt for, sier Svein Magne Pedersen til Fædrelandsvennen.

Hovedvirksomheten hans blir fortsatt i Vennesla, men hver sjette uke skal Pedersen være i Bergen. Der skal han ta imot syke som vil bli bedt for. Ifølge Bergensavisen vil det fungere omtrent som et legekontor.

Pedersen jobber også videre med planene om helbredelsessenteret som han skal bygge på Moseidmoen i Vennesla. I tillegg lager han tv-programmer.

— Det blir mer for meg å gjøre, men jeg har mye energi. Jeg får mye inspirasjon av alle de gode resultatene jeg får se, sier Pedersen.

I 2001 hadde Pedersen planer om å flytte hele sin virksomhet til Bergens-området. Pedersen understreker at det ikke er snakk om det denne gangen.

Ifølge Bergensavisen har Pedersen mange støttespillere fra Bergen. Blant annet Per Ståle Lønning.

— Pedersen er en sympatisk type. Han gir seg ikke ut for å være noe annet enn det han er. Jeg husker en solid kar fra Stord som hadde skader i albuen. Han la albuen på tv-skjermen på Pedersens oppfordring, og ble frisk, sier Lønning til avisen.