Innbrudd i Ægirs vei

KRISTIANSAND: Klokken 01.15 får politiet melding om at en mann har brutt seg inn i en bolig i Ægirs vei på Lund. Ifølge vitner skal en mann ha ankommet stedet i en stjålet bil, og forsvunnet da en beboer snakket til ham. Det er usikkert om noe er stjålet. Bilen er ifølge politiet meldt stjålet fra en adresse i Kristiansand.

Klokken 03.20 komme det på ny melding om innbrudd i Ægirs vei på Lund. Denne gangen er det innbrudd hos firmaet L. Hodnemyr, melder politiet. En patrulje rykker ut til stedet og pågriper en 34 år gammel mann fra Høvåg i Lillesand. Mannen blir brakt til arrest i Kristiansand. Mannen avhøres i løpet av mandagen.

Grovt tyveri på byggeplass

ARENDAL: I løpet av natt til mandag har tyver brutt seg inn i en arbeidsbrakke på en byggeplass i Hylleveien i Arendal. Det er usikkert hva som er stjålet. Politiet har vært på stedet for å gjøre åstedsundersøkelser.

Innbrudd hos Aetat

KRISTIANSAND: Klokken 08.55 mandag morgen meldes det om innbrudd hos Aetat i Henrik Wergelands gate i løpet av natten. Ifølge de ansatte er det stjålet nøkler og en videoprosjektor.

Stjal rådyre felger

VALLE: En mann i fra Rysstad møtte et sørgelig syn da han så bilen sin mandag morgen. Tyver hadde i løpet av natta stjålet bilens felger og dekk, til en verdi av 25.000 kroner. Bilen er en av merket Toyota Landcruiser.