To tatt for båtfyll

Arendal: Lørdag kveld ble to båtførere tatt for promillekjøring til sjøs av politiets båtpatrulje i Arendal. Den første var en arendalsmann i midten av 30-årenen. Han ble tatt klokken 19.25 i området Kystveien-Arendal, og er siktet for promillekjøring.

Også en arendalsmann i 20-årene ble tatt for promillekjøring til sjøs. Det var natt til søndag klokken 01.00 at politibåten stoppet mannen i havnebassenget i Arendal. Mannen er anmeldt for promillekjøring.

Beruset på moped

Lillesand: En 21 år gammel mann ble natt til søndag tatt for promillekjøring i Lillesand. Han kjørte moped i Lillesand sentrum da han ble tatt av politiet.

Uvettig kjøring

Arendal: En mann i midten av 30-årene drev det politiet karakteriserer som uvettig kjøring av motorsykkelkross i Arendal sentrum like før klokken 02.00 natt til søndag. Kjøretøyet veltet, og mannen fikk lettere skader. Han ble kjørt til sykehus for kontroll. Det er tatt blodprøver for å sjekke promille, fordi politiet syntes mannen virket beruset.

Mayday fra seilbåt

Kristiansand: En seilbåt sendte ut Mayday-signal like før klokken 20.00 lørdag kveld. Båten hadde brukket masten, og lå i området ved Sodefjedd, mellom Kristiansand og Lilleand. Politibåten fra Kristiansand fikk slept båten i le, slik at de fikk masta tilbake i båten.

Slosskamp i Risør

Risør: Natt til søndag var det slossing mellom 7-8 østlendinger og en lokal ungdomsgjeng i området mellom politistasjonen og utestedet Kast Loss i Risør. En politipatrulje fikk østlendingene til å gå tilbake til båtene sine, og de lokale ungdommene ble bortvist fra stedet.

Ruteknusing

Kristiansand: Like før klokken 01.00 natt til søndag fikk politiet melding om at to personer knuste ruter i blokka i Skippergata 67. De to var forsvunnet da politipatruljen kom til stedet. Ruteknusingen er anmeldt som skadeverk.