— Under innsettelse i drukkenskapsarresten satte 18-åringen seg kraftig til motverge. Han klarte å bite en av mine kolleger i underarmen, bekrefter operasjonsleder Toralf Jørgensen ved Agder politidistrikt, til Fædrelandsvennens nettavis.

18-åringen, som hører hjemme på Sundebru, ble funnet overstadig beruset av en politipatrulje utenfor restauranten McDonald's på torget i Arendal klokken 03. Patruljen brakte 18-åringen i fred og fordragelighet inn til Arendal politistasjon, men da døra til drukkenskapsarresten ble åpnet slo gutten seg helt vrang. Under kampen som fulgte fikk vaktlederen et kraftig bitt i underarmen, ifølge Jørgensen.

Ved Arendal politistasjon får Fædrelandsvennen opplyst at vaktlederen reiste sporenstreks til legevakta for sjekk, men at skadene skal være minimale. Vaktlederen skal ikke være sykemeldt etter hendelsen.

Operasjonsleder Jørgensen mener det er synd for 18-åringen at han åpnet kjeften på den måten. I stedet for å bare sove ut rusen, kan gutten nå vente seg en kraftig reaksjon fra ordensmakten.

— Han ble bare innbrakt for å være beruset. I utgangspunktet er ikke det ulovlig. Han ville blitt satt fri etter at han hadde sove ut. Dette gjør saken betraktelig verre for ham, sier Jørgensen.