ARENDAL: Like før klokken ett natt til tirsdag ble en bil stoppet på riksvei 42 i Arendal, etter mistanke om promillekjøring. Bilføreren, en mann i 30-årene, og passasjeren, en kvinne i begynnelsen av 20-årene, var begge i besittelse av mindre narkotiske stoffer. De ble begge satt i arresten og vil tirsdag bli avhørt. Det er i tillegg tatt blodprøve av bilføreren.

Tre blåste ned og blokkerte vei

VEGÅRSHEI: Politiet fikk i løpet av natt til tirsdag inn melding om at et større tre blåste ned og falt over veien ved Bjorvand i Vegårshei. Veitrafikksentralen tok seg av tilfellet.

— En skulle tro at vi hadde blitt ringt ned i natt på grunn av hendelser forårsaket av uværet, men det har vært ganske stille, sier operasjonsleder i Agder politidistrikt, Bård Austad.

Biltyveri

En bil ble stjålet på Tveit i Arendal natt til tirsdag. Bilen er en blå Ford Escort med registreringsnummer: CE 18881. Politiet er interessert i tips i saken.

Innbrudd

Tyver har i løpet av natten brutt seg inn i ARC Bygg sine lokaler på Lund. Noe datautstyr er stjålet og flere dører er brutt opp. Politiet er tirsdag morgen på stedet og foretar undersøkelser.