Beruset i Kirkegata

KRISTIANSAND: En politipatrulje stoppet en bil i Kirkegata klokken 05.30 i natt, og den mannlige bilføreren fremsto som beruset. Mannen, en 21 år gammel kristiansander, ble tatt med til legevakta for utvidet blodprøve.

Tatt i rutinekontroll

ARENDAL: Natt til lørdag foretok politiet en rutinekontroll ved Eydehavn i Arendal. En 45 år gammel kvinne fra Arendal ble stoppet og blåste rødt. Hun ble innbragt til legevakten for utvidet blodprøve.

Kjørte i bensinpumpe

MANDAL: Politiet fikk i natt melding om en personbil som hadde kjørt inn i en av bensinpumpene på Monessenteret i Mandal. Før politiet rakk fram til stedet får de nye meldinger om at personbilen har kjørt av veien og kjørt ned en lyktestolpe. Politiet mistenker at den 24 år gamle føreren fra Kristiansand kjørte i påvirket tilstand, og utvidet blodprøve er tatt. 24-åringen hadde heller ikke gyldig sertifikat.

Tagget bolighus

SONGDALEN: Ukjente personer har natt til lørdag tagget på et bolighus i Kilen i Finsland. Taggingen ble oppdaget rett etter midnatt, og det må ha skjedd mellom 19 og midnatt ifølge huseierne. En politipatrulje har vært på stedet og undersøkt for å se om de kan finne ut hvem som står bak taggingen.

Sparket politistudent

ARENDAL: En rebelsk 19-åring fra Arendal ble natt til lørdag anmeldt for vold mot offentlig tjenestemann. En patrulje hadde stoppet 19-åringen i Kystveien for å snakke med ham. Han slo seg vrang, og sparket til en politistudent. Politiet tok 19-åringen med til drukkenskapsarresten.

Forsøk på innbrudd

KRISTIANSAND: Natt til lørdag ble det oppdaget at det hadde vært forsøk på innbrudd hos Avis Bilutleie i Vesterveien. Ytterdøren var forsøkt brutt opp, men mye kan tyde på at ingen har klart å komme seg inn i bygget, ifølge politiet.

Stjal tobakk fra Hydro Texaco

KRISTIANSAND: I løpet av fredagsnatta har uvedkommede personer tatt seg inn i Hydro Texaco-stasjonen ved Starthallen på Lund. Innbruddstyvene har knust ei rute i inngangsdøra for å komme inn, og vel inne har de forsynt seg med forskjellig tobakk fra hyllene.