KVINESDAL: Bilen tok fyr under kjøretur

17.42: Da Volvoen var kommet til Hamrebakkene i Kvinesdal, begynte det å ryke under panseret på bilen. Så begynte den å brenne. Det fortalte sjåføren til politiet, før bilen ble tauet vekk av Falck til Kvinesdal Auto. Årsaken til brannen er fortsatt ukjent.

KRISTIANSAND: Ramponerte og stjal fra Bavaria

18.15: Politiet får melding om grovt tyveri og ramponering av en 37 fots Bavaria som lå ved brygga i Rona. Båten var brutt opp. En kartplotter og fiskestang til verdi av 25.000 kroner er medlt stjålet. Det er uklart når tyveriet har skjedd.

KRISTIANSAND: Stjal båt i Otra

14.00: Lørdag får politiet melding om at en arbeidsbåt er stjålet fra kaia ved Navigare i Otra. Tyveriet har skjedd mellom fredag kveld og lørdag klokken 14.00. Alt som lå igjen var fortøyningen. Båten er en 29 fots arbeidsbåt med kahytt. På styrehuset er det et klistremerke for "Flekkerøybygg".

ÅMLI: Kvinne (29) fikk blåveis — klaget på vakten

21.47: En mann melder fra til politet om at en av vaktene ved Heimover-festivalen i Åmli har brukt for mye makt mot en kvinne (29), som ble kastet ut av festivalområdet. Behandlingen av kvinnen førte til at hun fikk et blått øye.