**LILLESAND: Elg påkjørt

00.00:** Politiet melder om en påkjørt elg med avkjøringen til Justøya på riksvei 420. Elgen skal ha forsvunnet til skogs og viltnemnda er orientert.

**KRISTIANSAND: I fyllearresten

00.14:** En mann i 40-årene ble innlagt i drukkenskapsarresten etter at en politipatrulje fant ham overstadig beruset på Lund.

**KRISTIANSAND: Stjal fra gatekjøkken

02.36:** En person skal ha stjålet inne på et gatekjøkken i sentrum, men forsvant innen politiet kom til stedet.

**KRISTIANSAND: Ordensforstyrrelse

02.51:** Politiet har anmeldt en mann i 20-årene for ordensforstyrrelse i beruset tilstand på offentlig sted i sentrum. Han ble kjørt i sentralarresten.

**KRISTIANSAND: Kjørt til legevakta

04.06:** Politiet fikk melding om en beruset person som lå og sov på Bjørndalssletta. En patrulje hentet mannen og kjørte ham til legevakta for sjekk.

**ARENDAL: Førerkortbeslag

05.05:** En mann i 30-årene er mistenkt for å ha kjørt i alkoholpåvirket tilstand i Austre Moland. Politiet tok beslag av førerkort og sikret blodprøve.

**GRIMSTAD: Bortviste berusede menn

09.53:** Politiet viste bort to menn fra Storgaten etter at det kom klage på dem.

**GRIMSTAD: Husbrann ble raskt slukket

11.12:** Les egen sak.

**GRIMSTAD: Stjal lommebok på butikk

12.55:** Innehaveren av en butikk meldte om tyveri av en lommebok. En mann som var inne i butikken tidligere på dagen kan mistenkes for forholdet. Saken anmeldes og politiet er på utkikk etter den mistenkte.

**KRISTIANSAND: Sykkelvelt

19.14:** En enslig syklist har veltet på Gillsveien. Ble tatt med til legevakt av ambulanse etter å ha fått mindre personskader.

**ARENDAL: Vannscooter

19.33:** Politibåten i Arendal stanset en vannscooter som kjørte i høy fart i indre havn. Anmeldes for både farten og kjøringen.

**RISØR: Sykkelvelt

19.41:** En noe beruset syklist veltet langs Tangengata. Hadde ikke hjelm og ble kjørt til legevakt for sjekk.

**ARENDAL: Skadeverk på hytte

21.09** : Det er gjort et forsøk på innbrudd i en hytte ved Narestø. En vindusrute er forsøkt knust, men kun ytterste lag er skadet. Skadeverket anmeldes.

**FLEKKEFJORD: Campende tiggere

21.20:** Politiet har rettet flere henvendelser mot utenlandske tiggere som har campet i Fjellparken i Flekkefjord. De har campet på området i flere dager uten lov. Ble bortvist fra stedet.

**HÆGEBOSTAD: Vedsekker stjålet

21.54:** Omlag 50 vedsekker er stjålet fra en adresse i Hægebostad i løpet av forrige natt.

**TVEDESTRAND: Innbrudd

22.18:** Det har vært innbrudd i en bolig langs Dypvågveien i Tvedestrand. Et sølvur og noen kontanter er stjålet. Stedet vil bli åstedsundersøkt.

ARENDAL: Beslag av fiskeredskaper

Politibåten i Arendal har tatt beslag av diverse fiskeredskaper, garn og teiner som er satt for grunt.