**MANDAL: Urinerte inn i politistasjon

00.10:** En 21 år gammel mann ble tatt på fersken da han møtte opp utenfor Mandal politistasjon og urinerte inn i inngangspartiet. Mannen nektet deretter å etterkomme politiets pålegg om å forlate stedet. 21-åringen ble kjørt til sentralarresten i Kristiansand og vil bli anmeldt.

**KRISTIANSAND: Mann kjørte melketralle ut i veien

01.10:** En beruset mann på 32 år ble brakt inn til sentralarresten for ordensforstyrrelse i Vestre Strandgate. Han hadde blant annet kjørt en melketralle ut i veibanen.

**FARSUND: Stjal lommebok på pub

01.11:** Politiet mottok melding om at en gjest på Nytorvet Pub hadde stjålet en lommebok fra en annen person på utestedet. Politiet rykket ut.

**LYNGDAL: Promillekjøring

01.23:** En mann på 18 år mistenkes for å ha kjørt bil i alkoholpåvirket tilstand. 18-åringen ble stoppet og kontrollert av politiet på Kvavik. Det viste seg at han heller ikke hadde førerkort for å kjøre bil. Blodprøver ble tatt og mannen blir anmeldt.

**KRISTIANSAND: Bråk i Tollbodgata

01.35:** Politiet fikk melding om at det var antydning til klammeri i Tollbodgata. Da politiet kom fram var det rolig på stedet.

**KRISTIANSAND: Promillekjøring

01.49:** En mann på 22 år ble stoppet og kontrollert av politiet i Suldalen. Han mistenkes for å ha kjørt bil i alkoholpåvirket tilstand. Det ble tatt blodprøve av mannen. Han fikk førerkortet beslaglagt og vil bli anmeldt for forholdet.

**ARENDAL: Festbråk

01.53:** En politipatrulje dro til en adresse øst i sentrum etter melding om fest med støy og høy musikk. Natteroen ble gjenopprettet ved politiets ankomst.

**KRISTIANSAND: Slagsmål i sentrum

01.55:** Politiet rykket ut til Vestre Strandgate etter melding om slagsmål. To berusede menn, begge 23 år gamle, ble innbrakt til sentralarresten. De blir anmeldt for ordensforstyrrelse.

**KRISTIANSAND: Mann nektet å høre på politiet

02.14:** En beruset mann på 41 år ble brakt inn til sentralarresten. Han blir anmeldt for å ha nektet å etterkomme pålegg fra politiet.

**LINDESNES: Kvinner stakk fra drosjeregning

02.18:** En drosjesjåfør kontaktet politiet og ba om bistand etter å ha kjørt to kvinner fra Farsund til Vigeland som deretter stakk fra drosjeregningen. En politipatrulje bisto med å fremskaffe navn på kvinnene som ikke gjorde opp for seg. Forholdet blir mulig anmeldt av politiet.

**KRISTIANSAND: Klammeri på 7-Eleven

02.27:** Politiet rykket ut til Markens gate etter melding om klammeri inne på 7-Eleven. Det var stille og rolig ved politiets ankomst.

**RISØR: Mann hamret på dører

02.31:** En 24 år gammel mann ble kjørt til politiarresten i Arendal etter å ha hamret på flere inngangsdører i Risør sentrum. Mannen vil bli anmeldt for ordensforstyrrelse.

**KRISTIANSAND: Mann klarte ikke ta vare på seg selv

02.33:** Politiet fikk melding om at en beruset mann som oppholdt seg i Tollbodgata hadde problemer med å ta vare på seg selv. Mannen, som er 26 år gammel, ble kjørt til sentralarresten.

**FARSUND: Person snoket rundt et hus

02.41:** Det kom inn melding til politiet om at en person snoket rundt et hus, og forsøkte å komme seg inn, i Gabriel Lunds gate. Politiet fant en beruset person som ble kjørt hjem til riktig adresse.

**MANDAL: Mann knuste vindu

02.47:** En politipatrulje dro til en adresse på Vestnes etter melding om at en mann hadde knust en vindusrute. En 41 år gammel mann vil bli anmeldt for forholdet.

**MANDAL: Boliginnbrudd

03.02:** Politiet mottok melding om innbrudd i en bolig. Innbruddet hadde skjedd i løpet av de siste timene. Det er foreløpig usikkert hva som er stjålet. En politipatrulje skal gjennomføre sporsikring på stedet.

**KRISTIANSAND: To menn i arresten

03.03:** To berusede menn, på 27 og 33 år, ble innbrakt til sentralarresten fra Markens gate. Begge blir anmeldt for å ha nektet å etterkomme politiets pålegg.

**KVINESDAL: Promillekjøring

03.23:** En kvinne i 30-årene mistenkes for å ha kjørt bil i alkoholpåvirket tilstand. Hun ble stanset og kontrollert av politiet. Det ble tatt blodprøve av kvinnen. Hun fikk førerkortet beslaglagt og vil bli anmeldt.

**KRISTIANSAND: Høy musikk

04.30:** Politiet mottok melding om høy musikk fra en adresse i Kronprisens gate. En patrulje dro til stedet og sørget for at det ble stille.

**KRISTIANSAND: Full mann skadet seg

04.43:** En mann falt og slo seg i Rådhusgata. Ambulanse ble rekvirert for å ta hånd om mannen.

**GRIMSTAD: Knuste rute i sportsbutikk

05.53:** Politiet ble varslet om at en vindusrute tilhørende "Sport 1" i sentrum nettopp hadde blitt knust. En politipatrulje dro til stedet og konstaterte at det var ytterglasset som hadde blitt knust og at det ikke var mulig å ta seg inn i butikklokalene. Politiet lette etter gjerningspersoner, men ingen er foreløpig pågrepet for skadeverket. Forholdet vil bli anmeldt.

**MANDAL: Kollisjonsskadet bil hindret trafikken

06.54:** En bil med kollisjonsskader hindret trafikken på Røyselandsheia. Det var ingen personer i eller ved bilen som måtte taues bort fra stedet. Politiet prøvde i å komme i kontakt med eieren av bilen, og litt etter klokken ni ble en person pågrepet.

**LINDESNES: Væpnet aksjon

09.38:** Les egen sak

**SONGDALEN: Tyveri av varebil

12.02** : En søvfarget Hyundai varebil med registreringsnummer PP96140 ble meldt stjålet fra Nodeland. Bilen har firmalogo "Thermax Brannsikring AS" på begge sider.

**FARSUND: Bråtebrann ute av kontroll

13.07:** Brann ute av kontroll på Sandøya. Les mer i egen sak.

**VENNESLA: Innbrudd

16.48:** Politiet fikk melding om innbrudd i en leilighet i Vardevegen. Det skal gjennomføres åstedsundersøkelse i løpet av kvelden. En laptop og en stasjonær datamaskin er stjålet.

**VENNESLA: Kranling

17.06:** To personer kranglet i Sentrumsveien. Politiet rykket ut og sendte de to i hver sin retning.

**KRISTIANSAND: Narkotika

19.43:** En mann (26) ble pågrepet i Gyldenløves gate. Han var i besittelse av en mindre mengde amfetamin og noen tabletter.

**VEGÅRSHEI: Innbrudd

20.07:** Det har vært innbrudd i en hytte ved Eksjøkilen i Vegårshei. Verandadøra er brutt opp, men det er så langt ikke klart om noe faktisk er blitt stjålet.

**ARENDAL: Mann tatt med hasj i Vesterveien

21.20:** En politipatrulje hanker inn en 32-åring som er i besittelse av fire gram hasj. Mannen innrømmer forholdet og vedtar et forelegg.

**ARENDAL: Enda en mann tatt med hasj i Vesterveien

21.40:** En 20-åring blir tatt med et halvt gram hasj, og blir ilagt bot for dette.

**ARENDAL: Tatt med narkotika

22.12:** En 49-åring blir arrestert på Saltrød og kjørt til arresten. Mannen var i besittelse av narkotika.

**KRISTIANSAND: Knust rute på Tine Meierier

22.28:** Securitas melder om ei knust rute hos Tine Meierier i Hellemyrbakken.