Her heises bilen opp fra steinrøysa. Foto: Kjetil Nygaard
En person blir her kjørt med ambulanse fra uhellet på riksvei 9 lørdag ettermiddag. Foto: Kjetil Nygaard

VENNESLA: - En person er sendt avgårde med ambulanse, opplyser politibetjent Jon Løken på åstedet.

— En mann, 21 år fra Kristiansand, er kjørt til Legevakta for en kontroll. Ubetydelig skade. Mistenkes for påvirket kjøring. Førerkortet beslaglegges og fører anmeldes, opplyser politiets operasjonsleder Frank Solås i politis logg klokken 17.37.

Ulykkesbilen er en Hyundai. Den ligger på hjulene med knust frontrute og sidevinduer. Den har bulker på tak og begge sider, som indikerer at bilen har gått rundt. Det er knekte trær mellom veien og ulykkesbilen.

Her kjørte bilen av veien. Den landet til slutt sju-åtte meter nede i steinrøysa bak bussboden, der politibilen står på bildet. Foto: Kjetil Nygaard

Fra stedet bilen kjørte av veien til der den ligger nå, er det cirka 50 meter.Politiet fikk melding om uhellet klokken 15.23. Meldingen gikk ut på at en bil hadde kjørt av riksvei 9 ved avkjøringen til Røyknes, cirka fem kilometer nord for Skarpengland.

Her heises bilen opp fra steinrøysa. Foto: Kjetil Nygaard

Like før klokken 17 er Falk redningstjeneste på stedet for å taue bilen.Ifølge politiets operasjonsleder Vidar Otto Neset var det kun sjåføren i bilen.

Brannvesenet, ambulanse har kjørt fra åstedet.