KRISTIANSAND: Kjørte for fort med rusede passasjerer

**LILLESAND: Skal ha blitt dyttet

00.02** En 17 år gammel jente ringte politiet og fortalte at hun hadde møtt en mann på en restaurant. Det ble en uoverensstemmelse og jenta forklarte at hun hadde fått et par slag i hodet.

— Det ser ut til at mannen har dyttet til jenta, sier operasjonsleder Øystein Vellesen i Agder politidistrikt.

Jenta ble kjørt til legevakt for sjekk. Den 25 år gamle mannen ble pågrepet.

**KRISTIANSAND: Bortvist fra Harveys

01.10** Politiet ble bedt om å bistå da en 22 år gammel mann oppførte seg bråkete på Harveys. Politiet kom til og bortviste mannen fra stedet, men han ble ikke anmeldt.

**KRISTIANSAND: Mer bråk på Harveys

02.10** Igjen kom det melding om bråk fra Harveys. En mann og en kvinne havnet i klammeri. Kvinnen ble kjørt i ambulanse til legevakt for sjekk, men det viste seg at hun var tilnærmet uskadet. Politiet har navnet på mannen de mener er den andre parten. Politiet avventer videre arbeid i saken til det eventuelt kommer en anmeldelse.

**GRIMSTAD: Nabo fikk medhold i støyklage

02.45** En beboer på Landvik ringte politiet og fortalte at det for tredje dag på rad ble spilt høy musikk hos naboen. Beboeren mente nok var nok. En politipatrulje dro til stedet og bekreftet at det var høy musikk der. Festdeltakerne fikk kraftig tilsnakk og innså at de måtte dempe musikken og støyen.

**ARENDAL: Uten gyldig førerkort

04.11** En mann i midten av 20-årene ble stoppet på Myrene da han kjørte bil. Det viste seg at han ikke har gyldig førerkort og mannen blir anmeldt for dette.