**GRIMSTAD: Kvinne lagde bråk

00.16** En 23 år gammel kvinne ble satt i arresten i Arendal. Hun skal ha laget bråk og truet folk utenfor et hus. Kvinnen blir anmeldt for ordensforstyrrelse.

**KRISTIANSAND: Vekter slått

01.40** En vekter i begynnelsen av 20-årene ble slått i ansiktet utenfor McDonalds.

— Vekteren prøvde å holde orden ved inngangsdøra. Det ville ikke den mistenkte høre på, sier operasjonsleder Frank Solås i Agder politidistrikt.

Vekteren kommer til å anmelde den 18 år gamle mannen som skal ha slått ham.

**KRISTIANSAND: Tyveri fra feiemaskin

05.22** Noen har stjålet et ryggekamera og en kassettspiller fra en feiemaskin som sto i nærheten av den nye Sørlandssenteret-delen.

**KRISTIANSAND: Fant forlatt tv

08.43** En kar ble observert idet han bar med seg en tv opp i en oppgang i Holbergs gate. Da politiet rykket ut til stedet fant patruljen tv-en stå forlatt i oppgangen, men mannen var forsvunnet. Fjernsynsapparatet ble tatt med til stasjonen, hvor den rette eieren kan hente den.

**KRISTIANSAND: Butikktyveri

10.23** En 47 år gammel mann fra Kristiansand ble pågrepet etter å ha stjålet en rekke varer fra Cubus i Markens.

**SØGNE: Sprengte postkasser

12.56:** Fikk politiet melding om at 16 postkasser var sprengt i et hyttefelt ved Stifjellet. Politiet var mandag ettermiddag på stedet for å undersøke saken.

**ARENDAL: Falsk resept

13.14:** En person forsøkte å hente medisiner med en falsk resept. Personen hadde forduftet fra stedet da politiet ankom.

**VENNESLA: Innbrudd

14.58:** fikk politiet melding om tyveri fra en bolig på Kvernvollen i Vennesla.Det er uklart hva som er blitt stjålet.

**ARENDAL: Drukkenskapsarresten

15.10:** kom politiet over en overstadig beruset mann på Teaterplassen i Arendal.Mannen, som er 46 år gammel, ble tatt med inn til drukkenskapsarresten.

**FEVIK: Tente på søppeldunker

14.48:** fikk politiet melding fra Brannvesenet om at noen hadde satt fyr på tosøppeldunker i Fevik-området. Brannvesenet fikk raskt slukket brannene.

**KRISTIANSAND: Mann på jernbanesporet

16.39:** fikk politiet melding om at en mann med bæreposer var blitt observertgående på jernbanesporet ved Krossen. Politiet varslet derfor togleder, ogsendte også en patrulje til stedet. Mannen var ikke å se.