VENNESLA: Torsdag morgen fikk firmaet Lindhus informert bygg— og milljøutvalget om sine utbyggingsplaner. Politikerne var positive, men ville ikke si noe særlig mer.

Ekteparet Heiseldal skrev Fædrelandsvennen om i papirutgaven torsdag. De har i ni år ventet på at eiendommen deres skulle utvikles. Nå er saken stoppet igjen av kommuneadministrasjonen.

Høyres gruppeleder Bernt Slettedal mener politikerne nå må ta skikkelig affære i en sak som engasjerer sterkt i Vennesla.

— Ekteparet Heiseldal er blitt gisler i eget hus på grunn av politisk rot. Agderbygg skulle bygge ut tre tomter helhetlig. Det ble ikke noe. Så gikk flertallet hen og solgte den kommunale tomta i området til Agderbygg, uten krav om helhetlig utbygging av området. Heiseldal ble sittende der. Og nå har administrasjonen sagt nei til at Lindhus kan bygge ut for Heiseldal. Nå er kravet om helhetlig utbygging inne igjen. Vi kan ikke oppføre oss sånn, sier Slettedal.

— En søknad fra Lindhus tvinger politikerne til å ta en beslutning. Derfor håper jeg de søker om å bygge, legger han till.

Lindhus har ikke avgjort hva de gjør etter møtet med politikerne. De følte de fikk diffuse svar.

— Jeg er positiv til Lindhus, men vi kan ikke over bordet si ja eller nei til en søknad og en reguleringsplan vi ikke har fått ennå, sier Aps Solveig Robstad.