**GRIMSTAD: Anmeldt for slåssing

23.19:** Politiet fikk melding om slåssing i Grimstad. En 32 år gammel mann fra Grimstad ble anmeldt for ordensforstyrrelser i beruset tilstand, og ble innbrakt i arresten.

**GRIMSTAD: Avsluttet fest

23.26:** Politiet måtte rykke ut til amper stemning på en hjemme-alene-fest i Trolldalslia. Festen ble avsluttet av politiet.

**RISØR: Bortvist etter slåssing

23.39:** En 23 år gammel mann fra Froland ble bortvist og kjørt hjem etter slåssing utenfor en restaurant.

**ARENDAL: Gutter prøvde å ta seg inn i bil

23.57:** Naboer overrasket tre gutter som forsøkte å komme seg inn i en bil i Ryllikveien på Nedenes. Da naboen forsøkte å stoppe guttene oppstod det slåssing. Det er uvisst om guttene kom seg inn i bilen. Tre gutter på 14 og 15 år fra Arendal ble kjørt hjem av poitiet.

**KRISTIANSAND: Slåssing i Kvadraturen

00.04:** Politiet fikk melding om to menn som slåss utenfor Sørlandets hotell i Kvadraturen. En 20 år gammel mann fra Nodeland er mistenkt, og en 18-åring er fornærmet i saken. 20-åringen ble bortvist fra stedet.

**ARENDAL: Anmeldt for drikking på offentlig sted

00.08:** To personer ble anmeldt for å drikke på offentlig sted i Havnegaten.

**KRISTIANSAND: Stjal bil

00.38:** En Nissan Micra med kjennetegn PP49076 ble meldt stjålet fra Byggmakker på Kjevik.

**ARENDAL: Slåssing i Kirkegata

01.00:** To 23 år gamle menn fra Arendal er satt i arresten etter å ha laget bråk i beruset tilstand. Det ble meldt om slåssing i Kirkegaten, og to menn i samme alder skal være fornærmede i saken.

**ARENDAL: Urinering på offentlig sted

01.36:** To menn på 25 og 26 år ble anmeldt for urinering på offentlig sted på Nedre Tyholmen.

**KRISTIANSAND: Ville ikke forlate byen

02.35:** En 20 år gammel mann fra grimstadområdet ble anmeldt for å ikke etterkomme politiets pålegg da han nektet å forlate Sørlandets hotell. 20-åringen ble innbrakt i arresten.

**BIRKELAND: Stjal bil

03.16:** En Mitsubishi Lancer med kjennemerke PC74641 ble meldt stjålet fra Tveideveien. Etter et vorspiel skal noen ha tatt nøklene til bilen i huset og stukket av gårde med bilen.

**MANDAL: Drikking på offentlig sted

03.25:** En person ble anmeldt for drikking på offentlig sted på Mones.

**MANDAL: Stoppet fest i badestamp

03.42:** Politiet måtte rykke ut til en fest i en badestamp som hadde pågått litt for lenge. Festen ble avsluttet 04.10. **GRIMSTAD: Anmeldt for drikking på offentlig sted

02.30:** En 20 år gammel mann ble anemldt etter drikking på offentlig sted.

**GRIMSTAD: Fire menn urinerte på vegg

02.50:** Fire menn i tyve og trettiårene ble anmeldt etter at de urinerte opp etter en vegg bak kafe Jeanette.

**GRIMSTAD: Knuste ruter

04.32:** En 31 år gammel kvinne ble kjørt til arresten i Arendal etter at hun knuste tre vinduer i Frivollveien. Hun skal også ha laget mye bråk med hyl og skrik.

**KVINESDAL: Kjørte i grøfta

04.36:** Politiet fikk melding om at en bil hadde kjørt av veien ved Sarons dal i Voiekrysset. Da patruljen kom til stedet var bil og personer vekke, men de kunne se bremsesporene på stedet.

**FARSUND: Uthus brant ned

05.18:** Et uthus brant ned i Farsund. Politiet har sperret av området og det vil bli foretatt tekniske undersøkelser.

**LILLESAND: Stjal safe

11.20:** Politiet fikk melding om at det har vært et innbrudd hos Slakter Eide. En safe har blitt stjålet, og en patrulje har vært på stedet.

**TVEDESTRAND: Tømte pulverapparat i leilighet

12.17:** Politiet fikk melding om skadeverk i en leilighet i Hovedgata. Eieren kom hjem og oppdaget at leiligheten var sprayet full av pulver fra et brannslukningsapparat. Eieren vil anmelde skadeverket.

**LILLESAND: Innbrudd i bil

18.00:** Det ble meldt om innbrudd i en bil i Lillesand somskal ha skjedd i går. Bilen stod parkert i Kirkegata. En rute var knust, og en veskesom inneholdt blant annet lommebok i ble stjålet.

VENNESLA: Svindlet eldre

18.34: Venneslavegen omsorgssenter hadde besøk av om en frekk ogfreidig gutt i 20-årene som mellom klokka 10 og 12 tilbød de eldre billigtobakk. En av de eldre betalte 500 kroner, uten å få tobakk i retur.

KRISTIANSAND: Stjålet båt

19.12: Ved Holte i Rona ble det stjålet en båt i løpet av helga. Båtenvar en Jamarin 490 17 fot, med en påmontert 15 hester Yama-påhengsmotor.Registreringsnummeret er LAE230.