**ARENDAL: Fjernet mann

00.23:** Politiet dro ut til Falck-stasjonen i Arendal for å fjerne en ung mann som hadde lagt seg i inngangspartiet.

**ARENDAL: Tatt for hasj

00.33:** Les egen sak.

**KRISTIANSAND: Avbrutt mopedtyveri

00.55:** Politiet fikk melding fra en person i Eventyrveien i Tinnheia. Personen hadde hørt lyder utenfor huset, og oppdagd at noen forsøkte å stjele en moped. Han gikk ut og fant mopeden 50 meter fra stedet. Politiet kom til stedet, men fant ingen gjerningsmenn.

**KRISTIANSAND: Vanskelig gjest

01.29:** Melding fra Havana i Kristiansand om en vanskelig gjest. En beruset mann skal ha kastet en barkrakk over disken. Mannen ble satt i arrest og blir anmeldt for bråk i beruset tilstand.

**KRISTIANSAND: Bevisstløs mann

02.45:** En politipatrulje kjørte ved biblioteket i Kristiansand og fant en bevisstløs person. Det viste seg at det ikke var snakk om noe kriminelt, mannen hadde ramlet og slått hodet i fallet.

**ARENDAL: Liksompoliti promillekjørte

04.15:** Les egen sak.

**LILLESAND: Bil kjørte av veien

16.25:** Les egen sak

**ARENDAL: Kvinne til sykehus etter påkjørsel

17.34** : Les egen sak

**ARENDAL: Tyveri fra solstudio

17.15:** Politiet fikk melding om et grovt tyveri fra Mega Sun i Vestre gate. En mann brøt opp to automater og kom seg unna med et ukjent beløp.

**MANDAL: Motorsykkel med falske skilter

19.06** Politiet kom over en Yamaha-MC i Solhøgdaveien. Motorsykkelen hadde mopedskilter. En 24 år gammel lyngdøl kom til stedet, og han var i besittelse av narkotika, kniv og penger. Motorsykkelen ble beslaglagt av politiet og mannen kan vente seg en reaksjon fra politiet.

**KRISTIANSAND: Trafikkuhell

19.14** Det var et trafikkuhell ved Justnes. En kvinne skal ha fått skadet bilen sin. Ingen ble imidlertid skadet, og politiet har derfor ikke arbeidet mer med hendelsen.

**MANDAL: Truet med å brenne ned huset

21.17** En person ringte politiet og fortalte at mannen var beruset og ville brenne ned huset. Inngangsdøra var knust og det var sølt alkohol og bensin. Politiet har opprettet en sak, mens begge involverte parter ble igjen i huset.

**VENNESLA: Trengte seg inn

21.19** En kvinne ringte politiet og fortalte at en mann forsøkte å trenge seg inn i leiligheten hennes. Mens kvinnen var på tråden med politiet, hørte politiet at det ble knust en vindusrute. Flere politipatruljer dro mot stedet. Der pågrep de en 28 år gammel mann, som ble tatt med til legevakta og så arrestert. Kvinnen ville ikke anmelde saken, men politiet har likevel opprettet sak.

**KRISTIANSAND: Biltyv truet med kjepp

22.40** Det har vært innbrudd i flere biler i Dallonaveien. En person oppdaget tyven, som løp og mistet noen gjenstander. Tyven skal ha truet personen med en kjepp, og da trakk personen seg tilbake. Politiet har vært ute med hundepatrulje en stund, men har ikke kommet over tyven. Tyven skal være en mann på cirka 175 centimeter, med hvit t-skjorte og khakibukser.

SONGDALEN: Motorsykkelulykke på Finsland

**FLEKKEFJORD: Stjal sparkesykler

23.57** En beboer i Springerbakken ringte politiet og fortalte at noen har stjålet et par sparkesykler han hadde stående utenfor huset. Selv var beboeren bortreist, men tyveriet ble oppdaget av en nabo.

**KRISTIANSAND: Ruspåvirket fører på Hove

21.55** UP stoppet en 26 år gammel mann fra Froland i bil. Han var i besittelse av narkotika og er mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand. Mannen ble tatt med for å avlegge blodprøve.

**KRISTIANSAND: Gikk i hager

00.14** Tre innringere fra Auglandslia fortalte politiet at uvedkommende har gått rundt og lusket utenfor hus og i hager. Da beboerne har ropt på de uvedkommende, har de stukket av gårde. Politiet har vært på stedet uten å finne de mistenkelige personene.