**VENNESLA: Mistanke om promillekjøring

08.22** En betjent rapporterte at han så en mann liggende i en grøft på Moseidmoen i Vennesla. Det viste seg at mannen sov. Ved siden av han lå det også en moped, politiet tok derfor med den søvnige mannen med på legevakta. Her ble det tatt blodprøve av mannen, som politiet nå mistenker har kjørt i påvirket tilstand. Mannen er en 43-åring fra Vennesla.

**KRISTIANSAND: Savnet bil kom til rette

09.23** En personbil av merket Citroën ble funnet i Kjosbukta i formiddag. Bilen har vært savnet siden 16. juni. Det var ingen skader på bilen og politiet har sjekket bilen for spor. Eieren er informert og har hentet bilen.

**KRISTIANSAND: Stjal lommebok

09.32** En 46 år gammel kvinne fra Kristiansand ble frastjålet lommeboken sin utenfor apoteket i Tollbodgata. Tyven rappet lommeboken rett ut av hendene på henne og løp av gårde. Det var kvinnen selv som var innom politistasjonen og meldte ifra om tyveriet. Lommeboken er ikke kommet til rette.

**FARSUND: Stjal brennevin

10.31** Betjeningen på Vinmonopolet i Farsund ringte politiet og sa at en mann hadde vært innom og slått etter betjeningen, før han så stjal en flaske med brennevin. Politiet fikk fort tak i gjerningsmannen som var en 58 år gammel mann fra Vanse. Han fortalte politiet at han ville kjøpe sprit, men hadde blitt nektet kjøp av betjeningen. Han ble derfor så sint at han slo etter betjeningen og stakk av med spritflasken.

**KRISTIANSAND: Gjenglemt lommebok

11.15** En motorsykkel stod parkert utenfor den gamle sykepleierskolen på Eg. På tanken til motorsykkelen lå det en gjenglemt lommebok med svært mye innhold. En tilfeldig forbipasserende fant lommeboken og tok kontakt politiet. Eieren ble så kontaktet og fikk tilbake lommeboken sin.

**VENNESLA: Stoppet trimmet moped

11.22** En patrulje reagerte på farten til en moped i Vennesla og vinket mopedisten inn til siden. Politiet fant fort ut av at mopeden var trimmet. Føreren var en 16 år gammel gutt fra Vennesla.

**GRIMSTAD: Rullator krasjet med bil

11.40** Politiet fikk melding om at en 90 år gammel mann fra Grimstad hadde kjørt inn i en personbil med sin elektriske rullestol. Det oppstod ingen personskader under sammenstøtet og da hjalp mannen med utfyllingen av skademeldingen.

**GRIMSTAD: Bilfører tatt i 155 km/t

Les egen sak her.**

**ARENDAL: Innbrudd i solstudio

15.55** Politiet fikk melding om et innbrudd i et solstudio like ved Kloppene. Alarmen skal ha gått av da en mann brakk opp to myntautomater på stedet med brekkjern. Mannen skal ha vært iført grå bukse og svart hettegenser, men politiet har foreløbig ikke pågrepet noen. Omkring 200 kroner er borte fra solstudioet.

**ARENDAL: Kvinne angrepet av hunder

Les egen sak her.**