KRISTIANSAND: Men det er ikke første gang at bilistene blir stående fast i den utsatte bakken på Grim.

19. januar var en lastebil fra Anleggsvirksomhet uheldig og skled ut av den speilblanke veien og rett inn i en husvegg.

Denne gangen var det en personbil som havnet på tverke i bakken. Viking opplyser til fvn.no at frontfangeren ble hengende fast i muren og at bilen måtte hjelpes løs.

Denne bussen havnet på et jorde i Birkenes i natt. Foto: Leserbilde

Både Falck og Viking melder ellers om rolige formiddagstimer søndag. Også hos Veitrafikksentralen går trafikken som normalt.— Hos oss ser det veldig greit ut. Det har ikke vært noen spesielle meldinger. Det ble en del rydding av snø i går kveld, men det har stabilisert seg, opplyser operatøren ved Veitrafikksentralen til fvn.no.

Det utelukkes imidlertid ikke at problemene kan bli langt større utover ettermiddagen.

Rolig i ettermiddag

Vaktoperatør Kristin Waasjø ved Veitrafikksentralen opplyser at det ved 14-tiden ser greit ut på veiene i Agder-fylkene.

— Det kommer klager. Det har vært snøvar og er det fortsatt, men ting har roet seg. Foreløpig er det ikke meldinger om spesielle hendelser og det begynner å bli bart på veiene, sier Waasjø.

Det er ventet mer snø utover kvelden.

Flere har vært uheldige

Det siste døgnet har bilister over hele landsdelen vært havnet utpå. Alarmsentralen hos Viking melder om høy aktivitet.

Lørdag ettermiddag havnet en buss utfor kjørebanen ved Gamle Lundekleiva i Vennesla. Bussen måtte ha assistanse fra bilberger for å unna bilen.

Denne bussen havnet utfor i Vennesla. Foto: Leserbilde

En annen bil havnet på et jorde mellom Drangsholt og Birkeland i Birkenes kommune. Politiet har ikke meldt om personskade ved disse hendelsene.