AGDER: — Det har vært en forholdsvis rolig natt, og vi har ikke hatt de store hendelsene, sier operasjonsleder Asbjørn Enoksen i Agder politidistrikt.

Her er noen av det politiet var ute på natt til lørdag:

KRISTIANSAND: Tatt med stjålet visa-kort

01.10: En 28 år gammel mann var i besittelse av et Shell-kort som tilhørte et firma mannen ikke var ansatt i. Han hadde i tillegg et visa-kort som ikke var hans. Mannen, som også er mistenkt for et biltyveri, ble innbrakt til politistasjonen.

**ARENDAL: Slåss med dørvakter

01.21:** En 42 år gammel mann laget bråk utenfor Madam Reiersen. Mannen skal blant annet ha begynt å slåss med dørvaktene på stedet, og ble kjørt til arresten av politiet.

ARENDAL: Hoppet i sjøen

01.37: Politiet fikk melding om at ei jente hadde hoppet i sjøen. 20-åringen ble fort hentet opp, men var såpass nedkjølt at hun ble kjørt til akuttmottaket. Der ble hun lagt i en varmeseng til kroppstemperaturen var tilbake til det normale.

VENNESLA: Falt av barkrakken

01.43: En ambulanse ble sendt til et serveringssted etter melding om at en kvinne hadde slått seg bevisstløs. Det viste seg at 48-åringen hadde slått seg da hun falt av barkrakken. Kvinnen ble kjørt til legevakten i ambulansen.

LILLESAND: Slåssing ved bensinstasjon

01.39: Politiet fikk melding om trusler og slåssing ved en bensinstasjon ved Tingsaker. Da patruljen ankom var personene som var involvert forsvunnet fra stedet.

KRISTIANSAND: - Sparket og slått

02.01: En person ble kjørt til legevakta av politiet. Mannen hadde fått en del skrap i ansiktet, og opplyste til politiet at han hadde blitt sparket og slått. Hva som hadde skjedd er usikkert, og politiet fant ingen andre personer på stedet mannen ble plukket opp.

KRISTIANSAND: Skadeverk i Markens

02.07: Politiet fikk melding om noen hadde knust ei vindusrute i Markens. Personen som meldte fra opplyste at han fulgte etter to gutter som melder mente var innblandet. Da politiet kom til stedet ble de to pågrepet, men det viste seg etter hvert at det var en tredje person som hadde ødelagt vindusruten. Denne personen stakk fra stedet før politiet kom.

KRISTIANSAND: Slått ned i Markens

02.57: En 26 år gammel mann opplyste til politiet at han hadde blitt slått til av en annen person. Den blødende 26-åringen ble kjørt til legevakta, og en 21-åring fra Kristiansand ble navngitt som gjerningsmannen. Saken er foreløpig ikke anmeldt.

KRISTIANSAND: Tatt med hasj

03.10: En 19 år gammel mann fra Kristiansand ble pågrepet i besittelse av 15 gram hasj. 19-åringen ble satt i arresten over natta, og vil måtte forklare seg overfor politiet lørdag.

KRISTIANSAND: Slåsskamp ved 7-Eleven

03.19: Politiet fikk melding om full slåsskamp utenfor 7-Eleven, men da patruljen ankom hersket det ro og orden. De to som skal ha slåss var reist fra stedet.

ÅSERAL: Tre over veien

03.21: Et tre sperret veien nord for Kylland, noe som skapte problemer for bilister på det glatte føret. Vegtrafikksentralen ble varslet, og ble bedt om å fjerne treet.

KRISTIANSAND: Slåssing ved Ernst

03.26: En mann ble skadet i en slåsskamp i Rådhusgata. Mannen hadde fått slått ut et par tenner, og fikk et kutt i ansiktet. Han ble kjørt til legevakta for behandling, og gjerningsmannen ble innbrakt og satt i arresten.

MANDAL: Kvinne banket opp

06.49: Politiet fikk melding om at to personer banket opp en kvinne i Skjernøyveien. Kvinnen skal ha fått knekt ei tann og fått et blått øye. Da patruljen ankom stedet ble det meldt at det kun var snakk om en bagatell. Saken ble derfor ordnet på stedet.

SONGDALEN: Mystisk funn

08.03: En kasse med 13 mobiltelefoner ble funnet utenfor en butikk på Brennåsen. Det er foreløpig uklart hvor innholdet i kassen kommer fra. Det ble også funnet noen dummy-telefoner og tomme telefonesker i den samme kassen. Politiet vil undersøke saken nærmere.

**KRISTIANSAND: Bil påkjørt

14.04:** Politiet fikk melding om at en bil var blitt påkjørt i Justlia. Ingen ble skadet, men bilen fikk materielle skader. En politipatrulje dro til stedet for å lete etter gjerningsmannen, som kjørte i en liten rød bil, men uten resultat. Halvannen time senere fikk politiet melding om hvor bilen befant seg, men eieren av bilen var ikke på stedet.

**KRISTIANSAND: Slåsskamp på biblioteket

14.52:** Det var neppe de litterære verdier som stod i sentrum da en familie startet en slåsskamp i gangen ved biblioteket. En fotpatrulje fra politiet var raskt på stedet og fant ut av at en familiefeide var årsaken til den svært ampre stemningen. Patruljen ba om bistand og fikk tatt alle partene i konflikten inn på politistasjonen for å snakke ut.

**ÅMLI: Bil i elva

14.52:** En bil havnet delvis ut i elva i Åmli. Fem personer var i bilen som havnet i elva, nord for bygda. Én person ble tatt med av ambulansen for sjekk.

**LILLESAND: Bilulykke

15.45:** En bil kjørte på en annen bil og to personer ble kjørt til sykehus. Les mer i egen sak.

**KRISTIANSAND: Måtte bistå mann i "nød"

17.02:** Politiet måtte hjelpe en mann over veien fra ICA Trekanten til Blå Kors på andre siden av Vågsbygdveien. Patruljen hjalp mannen over veien og forlot han (52) først da han var vel hjemme på internatet.

**VENNESLA: Stoppet uten førerkort

17.29:** En mann (45) ble stoppet uten førerkort på en uregistrert motorsykkel i Vennesla. Les mer i egen sak.

**VENNESLA: Innbrudd

17.54:** Politiet fikk melding om innbrudd ved Speiderhytta på Paulen gård i Vennesla. Et vindu var knust, men det er usikkert om noe er stjålet.

**VENNESLA: Fartskontroll

18.58:** To personer mistet førerkortet i en laserkontroll på Moseidmoen. Les mer i egen sak.

**SONGDALEN: Grovt tyveri

19.04:** En bileier meldte om grovt tyveri i bilen sin. I løpet av dagen har noen knust høyre sidevindu og stjålet CD-spilleren i bilen.

**LYNGDAL: Råkjøring

19.12:** En bilfører i Lenefjorden mistet førerkortet etter å ha holdt 100 km/t i 60-sonen.

KRISTIANSAND: Laserkontroll på E 18

Politiet gjennomførte lørdag kveld laserkontroll på Varoddbroa i vestgående retning. Sju forelegg ble skrevet ut og ett førerkort ble beslaglagt. Føreren som kjørte raskest holdt 124 km/t i 80-sonen over broen, og mistet derfor førerkortet. De andre som fikk reaksjon holdt alle over 100 km/t.

**KRISTIANSAND: Manglet førerkort

22.07:** En 32-åring fra Kristiansand ble anmeldt for å kjøre uten gyldig førerkort etter å ha blitt stoppet i Møllevannsveien av UP lørdag kveld.

**SONGDALEN: Kastet egg på forbipasserende

22.29:** Politiet fikk melding om en bråkete fest ved Hortemo kolonial. Forbipasserende skal ha blitt utsatt for eggkasting og politiet reiste til stedet.

**SONGDALEN: Trafikkulykke

22.55:** Mann kjørte i mur. Les mer i egen sak.

SØGNE: Trafikkulykke

23.20: To biler kolliderte på E-39. Les mer i egen sak.

**VENNESLA: Utforkjøring

23.33:** En bil havnet utenfor veien på Snømyr i Vennesla. Da patruljen kom til stedet var folkene i bilen borte og de hadde tatt med seg skiltene på bilen. Bilen havnet i en lyktestolpe og Veitrafikksentralen ble varslet for å få fjernet lyktestolpen.