**KRISTIANSAND: Slagsmål

01.03** fikk politiet melding om slagsmål i Vestre Strandgate. En person skal ha blitt slått til. Saken blir kanskje anmeldt.

**VENNESLA: Slagsmål

01.07** fikk politiet melding om slagsmål i Vennesla. Saken ble ordnet på stedet.

**LILLESAND: Promillekjøring

01.45** stoppet politiet en mann som kjørte motorbåt. De fikk mistanke om kjøring i alkoholpåvirket tilstand og tok blodprøver av den 43 år gamle mannen.

**KRISTIANSAND: Slagsmål

02.13** kom politiet tilfeldigvis over et slagsmål på utsiden av Ernst Hotell. Slagsmålet var mellom vakter og gjester. Tre personer ble pågrepet.

**ARENDAL: Ville ikke betale for drosje

02.06** troppet en drosjesjåfør opp på politistasjonen i Arendal, med seg hadde han en svært beruset mann som ikke ville betale drosjeregningen. Mannen ble satt i drukkenskapsarresten.

**ARENDAL: Trafikkuhell

02.06** ringte en taxisjåfør til politiet og fortalte at det hadde vært en trafikkulykke på toppen av Vesterveien i Arendal. To biler var involvert, men det var ingen personskade. Det er mistanke om overtredelse av veitrafikkloven.

**KRISTIANSAND: Angrep på en person

03.47** fikk politiet melding om at tre personer hadde gått til angrep på en person. Saken ble ordnet på stedet.

**KRISTIANSAND: Trafikkuhell

04.09** fikk politiet melding om et trafikkuhell i Baneheitunellen. Da politiet kom til stedet var fører forsvunnet. Det var ingen ting som tyder på personskade, men saken blir etterforsket.