ARENDAL: — Han var nok ikke helt heldig med vedkommende han ba om hjelp i fra, humrer vaktleder Asbjørn Olsen ved politistasjonen i Arendal.

På skogstur Det var fredag kveld ved 19-tiden at tyven satte seg fast med en firehjuling like nord for Myra skole i Arendal. Firehjulingen ble stjålet torsdag ettermiddag, og tyven var på en skogstur da det gikk galt.

35-årigen så ingen annen utvei enn å spørre forbipasserende om drahjelp. Etter kort tid kom en mann joggende forbi. Tyven spurte da om hjelp til å dra opp kjøretøyet.

Kjent igjen Det han ikke visste var at joggeren var en politimann i distriktet. Politimannen kjente imidlertid igjen gjengangeren, og fattet dermed mistanke. Han tok kontakt med politivakta i Arendal som kunne bekrefte at firehjulingen var meldt stjålet klokken 19 dagen i forveien.

— Vi sjekket registreringsnummeret på kjøretøyet, og kunne dermed slå fast at den var stjålet i Grimstad. Politiet rykket ut til stedet hvor tyven hadde satt seg fast. Firehjulingen stod igjen, men mannen hadde forlatt stedet, opplyser Olsen til fvn.no.

Politiet vet imidlertid navnet på 35-åringen fra Arendal, og vil dermed gå til pågripelse av tyven om han ikke melder seg selv.