Det sier Mona Selseng til Fædrelandsvennen.

Sist mandag kom hun hjem fra Zanzibar, den tanzanianske øya der Aril Edvardsen holdt sitt aller siste korstog.

– Turen dit var mamma og pappas gave til min 50-årsdag. Ganske rart, jeg har ikke vært på korstog med pappa siden jeg var ungjente. Da var det selvsagt kjempefint at jeg skulle få oppleve hans aller siste møteserie.

SISTE DANS: Under møteserien på Zanzibar i forrige uke bød Aril Edvardsen denne damen til dans. Arils datter Mona sier kvinnen ble helbredet, etter å ikke ha kunnet gå på to år. Mona sier at faren virket trett, men at han preket like godt og sterkt som vanlig.

– Vi var i et utpreget muslimsk område. Men pappa holdt sine favorittprekener som han pleier, ved tydelig å forklare hvem Jesus er. Samtidig som han forkynte omvendelse til frelse, snakket han varmt om forståelse mellom kristne og muslimer.

Mona Selseng omtaler sin far som kjærlig, omsorgsfull og interessert.

Lørdag morgen fikk Mona fikk sin svært bekymrede mor på telefonen. Moren fortalte at faren var alvorlig syk, og trengte hjelp. Mona ringte umiddelbart til sin bror, Rune.

– Han ville dra til Mombasa i Kenya, der foreldrene mine var, så fort han kunne. Men ved halv tre-tiden fikk jeg telefon om at pappa var død, sier Mona Selseng.

Rune Edvardsen sier på telefon fra Mombasa at han tar sikte på å komme hjem sammen med sin fars kiste og sin mor til onsdag.

Hvordan husker du Aril Edvardsen? Send til hilsen til nyheter@fvn.no.

Les flere hilsner i minneprotokollen