MANDAL: Innbrudd på Holum skole

07.44 I løpet av natta har noen brutt seg inn i administrasjonsbygget ved å knuse et vindu i inngangsdøra. Fire bærbare pc-er, en tv og en dockingstasjon er borte. En kriminaltekniker har undersøkt stedet i formiddag.

MANDAL: Brøt seg inn i ny bil

08.28 I natt har noen knust ei rute i en ny, uregistrert bil som stod på utsiden av en bilforretning. Et radio— og CD-anlegg er stjålet.

ARENDAL: Skjelte ut forbipasserende

08.36 En 36 år gammel kvinne fra arendalsområdet stod og skjelte ut og jaget personer utenfor SOS Natthjemmet i Gårdsveien. En politipatrulje dro til stedet og roet ned kvinnen. Men klokken 10.43 kom det en ny telefon til politiet med klage om det samme, og dermed satte politiet kvinnen i arresten.

KRISTIANSAND: Radio stod på hele natta

09.15 Politiet fikk telefon med beskjed om at en radio hadde stått høyt på i hele natt i en båt som ligger på Otra ved Elvegata. Innringeren så ingen personer i båten. Politiet fant heller ingen folk der, men skrudde av radioen.

FLEKKEFJORD: Innbrudd i brakke

I natt har noen brutt seg inn i en brakke som står på Trøngsla. En bærbar pc, en skriver, en mikrobølgeovn og noen lekelastebiler er borte.

LILLESAND: Kjørte uten tilstrekkelig sikring av last

10.05 Representanter fra Statens Vegvesen kjørte etter en norskregistrert trailer på E 18 ved Tingsaker. De mente traileren ikke hadde godt nok sikret last. På en parkeringsplass på Svennevik stoppet traileren, og politiet ble tilkalt for å kontrollere sikringen. Det viste seg at lasten ikke var ordentlig sikret, og traileren fikk kjøreforbud.

MARNARDAL: Ku på toglinja

10.36 Politiet fikk beskjed om at det stod en ku på toglinja mellom Marnardal og Audnedal. Politiet varslet togleder, som fikk i oppdrag å skremme bort kua.

LINDESNES: Nesten-brann i Spangereid

12.00 Det kom en del røyk fra en fiskebåt som lå på den kommunale brygga i Spangereid. Politi fra lensmannskontoret dro for å sjekke, men det viste seg at det kun var varmeutvikling som antakelig hadde oppstått i forbindelse med sveisearbeid på stedet.

**LINDESNES: Mystisk innbrudd hos Betania

13.20** Noen har stjålet to gitarer samt én stor og én liten miksepult fra Betania på Vigeland. Det er uklart hvordan tyvene har kommet seg inn, for det er ikke spor etter innbrudd på stedet.

**BIRKENES: Stjal tilhenger

13.21** I løpet av de siste dagene er det stjålet en biltilhenger av merket Brenderup med registreringsnummer PZ 6376 fra Engesland.

EVJE OG HORNNES: Stjal øl for 932 kroner

BYGLAND: Seks tatt i laserkontroll

**ARENDAL: Innbrudd hos familie

14.33** En familie i Bjønnesveien har hatt besøk av ubudne gjester mens de var ute av huset et par timer. Foreløpig er det ikke klart hva som er stjålet.

**VENNESLA: Stjal medisiner

14.51** Tyver har tatt seg inn i en bolig i Venneslavegen og stjålet medisiner mens beboeren var bortreist.

**KRISTIANSAND: Nasker tatt på Spar Kjøp

16.42** En 47 år gammel mann fra Kristiansand ble stoppet for nasking på Spar Kjøp i Vestre Strandgate. Det viste seg at mannen også bar en bag han antakelig hadde stjålet fra Intersport. Mannen blir anmeldt.

ARENDAL: Bråkete kvinne arrestert for andre gang på samme dag

**SØGNE: Uten gyldig førerkort

17.49:** Søgne-patruljen kontrollerte en bilfører. Det viste seg at personen ikke hadde gyldig førerkort, og anmeldes dermed for forholdet.

FARSUND: Innbrudd

Politiet fikk melding om innbrudd i en ubebodd fritidsbolig. Det er uklart konkret når innbruddet har skjedd. Ikke spesielle ting eller store verdier ble stjålet.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

18.19:** Politiet fikk melding om innbrudd i en leilighet i Kongens gate. Trolig har tjuven kommet seg inn via et vindu i bakgården. Forholdet er anmeldt og politiet har vært på stedet. Det er uklart hva som er stjålet.

ARENDAL: Mopedtyveiri

En moped ble stjålet ved kjøpesenteret på Harebakken mellom 19.00 og 20.00. Mopeden har kjennemerke PH3813 og er en sort Honda.

**KRISTIANSAND: Krasjet i Baneheitunellen

22.07:** En 20 år gammel mann fikk ingen skader da han mistet kontrollen på bilen og gikk i veggen i Baneheitunellen. Kristiansanderen hadde ikke gyldig førerkort og vil bli anmeldt.