Ordfører i Gjerstad, Rune Hagestrand (H). (Arkivfoto)

GJERSTAD: Foran kveldens nominasjonsmøte i Gjerstad Høyre har det vært spekulert i om sittende ordfører Rune Hagestrand vil gi seg i politikken. Aust-Agder Blad viderebrakte disse spekulasjonene i sin lørdagsutgave. Men Hagestrand har tenkt seg om, og bestemt seg for det motsatte.— Jeg går for gjenvalg, sier han til Fædrelandsvennen.

Rune Hagestrand har måttet la sitt firma No Limit Event AS går for ”lut og kaldt vann” da han overtok ordførerjobben i 2007. Firmaet driver med grafisk design og webløsninger.

— Om jeg blir gjenvalgt for fire nye år, vil jeg fortsatt måtte sette firmaet i bakre rekke. Dette måtte jeg tenke en del gjennom.

En viktig utfordring for Gjerstad-politikken de neste årene, blir å få med flere nye folk.

— Det er spesielt viktig å rekruttere småbarnsfamilier til å engasjere seg for å være med å forme oppvekstmiljøet for neste generasjon, sier han.

Han har nå fått såpass mange positive tilbakemeldinger fra folk som ikke vil at han skal slutte, at det veide tyngre enn hensynet til firmaet.

— Etter lørdagens oppslag i Aust-Agder Blad fikk jeg enda flere klapp på skulderen. Dette er såpass lystbetont, at jeg synes det var riktig å melde fra nå i forkant av nominasjonsmøtet i partiet i dag, sier Hagestrand.