ARENDAL: Skjøt gutt med softgun

20.08: Politiet fikk melding om at en gutt som syklet forbi Bunnpris ved Nedenes hadde blitt beskutt ved busstoppet på stedet. – Gjerningsmannen var en gutt på rundt 20 år. Politiet vil følge opp saken, opplyser operasjonsleder Frank Solås ved Agder politidistrikt.

ARENDAL: Skadet i unnamanøver

21.29: AMK meldte om ei ulykke med personskade på riksvei 42 mot Myra i Arendal. En mopedfører ble skadet da han forsøkte å svinge unna en bil. Mopeden fikk da sladd. – Mopedføreren, en 16-åring, ble skadet. Vedkommende ble kjørt til legevakta med skade i hånden. Føreren av bilen opplyste om at han ikke hadde sett mopeden, ifølge politiet.

KRISTIANSAND: Mistet førerkortet

22.23: En 27-åring fra Vennesla mistet onsdag kveld førerkortet, etter å ha kjørt i 92 kilometer i timen i en 50-sone i Tveit. UP hanket inn sjåføren, som ikke skal ha vært enig i at han kjørte såpass fort.

Fra onsdag ettermiddag:

**16.30: Stakk av etter påkjørsel

FARSUND:** — En bil, muligens en mørk grønn Toyota, kom over i feil kjørebane og traff en annen bil ved Rudjordvannet, ifølge en innringer, opplyser operasjonsleder Frank Solås ved Agder politidistrikt. Den grønne bilen fortsatte deretter å kjøre ifølge politiet. Det er opprettet en politisak på forholdet.