**KRISTIANSAND: Tyveri fra bil

23.01:** Fikk politiet melding om tyveri fra en bil som stod parkert i kjelleren på et parkeringsanlegg i Tordenskjoldsgate.

LYNGDAL: Fartskontroll

I tidsrommet mellom klokken 18.00-22.00 onsdag kveld avholdt UP en fartskontroll på E 39 ved Bringsfjord. Resultatet av kontrollen ble 15 forenkla forelegg. Høysete hastighet ble målt til 84 kilometer i timen i 60-sonen.

LYNGDAL: Knust vindu

23.11 fikk politiet melding om at det hadde vært innbrudd hos Felleskjøpet i Lyngdal. Melder har ikke helt oversikt over hva som var blitt stjålet. Politiet skal i dag undersøke om det dreier seg om det er blitt stjålet noe, eller om det bare er skadeverk.

ARENDAL: Slått ned

01.22 fikk politiet melding om at en person var blitt slått ned av to andre ved Sjøboden i Arendal. Hendelsesforløpet er foreløpig noe uklart, men mest sannsynlig vil saken bli anmeldt.

SØGNE: Beruset

En bilfører ble i natt stoppet da han var ute på en liten kjøretur. Politiet mistenkte at mannen, som er 42 år gammel, kjørte i beruset tilstand og han ble derfor tatt de nødvendige prøver av.

VÅGSBYGD: Kjøring i ruset tilstand

Politiet kontrollerte i natt en bil i Vågsbygd. Føreren av bilen ble mistenkt for kjøring i ruset tilstand og politiet har derfor tatt blodprøver av manen. I tillegg var han og de to andre i bilen i besittelse av noe hasj og amfetamin. Alle tre ble tatt med inn til stasjonen.