23.13 Slagsmål på Andøya (se egen sak)

**23.21 Bilbrann

LILLESAND:** En bil tok fyr i Lillesand i natt, og brannen ble slukket av brannvesenet. Det er foreløpig uvisst om bilen er påtent eller ikke.

**23.28 Tyveri

KRISTIANSAND:** Like før midnatt fikk politiet melding om grovt tyveri fra bolig i Fjellgata i Kristiansand. Patruljen har vært på stedet, og har foreløpig ikke oversikt over hva som er stjålet. Det vil bli levert en anmeldelse.

**00.23 Bråk på Leopold

KRISTIANSAND:** Vaktene ber om assistanse fra politiet da de har problemer med en person på stedet som lager bråk. Personen tar til fornuft og følger politiets pålegg om å forlate stedet.

**00.26 Fyllekjøring

ARENDAL:** En 22 år gammel bilfører blir stanset, mistenkt for å kjøre i påvirket tilstand. Konfrontert med mistanken, innrømmer han at han har drukket, og får beslaglagt førerkortet. Politiet oppretter en trafikksak.

**00.41 Bråkete 50-åring

ARENDAL:** På fiskebrygga i Arendal blir en person hentet inn og satt i arrest etter å ha laget bråk. Vedkommende er en 50 år gammel mann fra distriktet, og han vil bli anmeldt for oppførselen.

**01.22 Glass i ansiktet

KRISTIANSAND:** En 27 år gammel kvinne får et glass kastet i ansiktet inne på utestedet Harveys i Kristiansand. Hun får skader i ansiktet, blant annet en ødelagt tann, og blir brakt til legevakt.

— Det er en gjeng som skal ha laget bråk, og disse blir bortvist fra stedet av vaktene. Vi har navnene på et par mistenkte, og det vil bli anmeldelser og oppfølging av denne saken, sier Lauvnes.

Foreløpig er ingen pågrepet for volden.

01.40 Fartskontroll: 27 tatt

KRISTIANSAND: Ved Gumpens Auto på Riksvei 9 stilte politiet seg opp med laser utpå lørdagsnatta. Hele 27 forenklede forelegg ble skrevet ut i 50-sonen, og ett førerkort ble beslaglagt etter at bilfører hadde sust forbi politiet i 88 kilometer i timen.

**01.56 Trøbbel på Pir 6

KRISTIANSAND:** En beruset person som laget vanskeligheter ble bortvist fra Pir 6. Forholdet ble ordnet på stedet.

**02.22 For mange i bilen

KRISTIANSAND:** En bil blir stanset i Vestre Strandgate, da det er "veldig mye folk i bilen", ifølge politiet. Det blir utferdiget et forenklet forelegg som bilfører vedtar på stedet. Riktig hvor mange som befant seg i bilen er foreløpig uklart.

**02.31 Stjålet moped

KRISTIANSAND:** Ved Torridal skole skal tyver ha stukket av med en moped med kjennetegn PH 2716

**02.31 Slått ned i taxikø

ARENDAL:** Etter tumulter i taxikøen ble en 39 år gammel mann slått ned, og måtte bringes til legevakt i ambulanse. Den antatte gjerningsmannen er en kjenning av politiet, og er en 24 år gammel arendalitt.

**02.38 Tuppe tuppet inn billykt

KRISTIANSAND:** En 23 år gammel hissig kvinne skal ha sparket inn en lykt på en bil utenfor utestedet Havana i Tollbodgaten/Vestre Strandgate i Kristiansand. 23-åringen har status som mistenkt, og ble innbrakt til politihuset for avhør.

**02.41 Innbruddstyv etterlot spor

KRISTIANSAND:** En tyv har brutt seg inn hos Skog & Hage i Vågsbygdveien, og banet seg adgang til stedet ved å knuse en rute. Det er uklart hva som er stjålet, men ifølge politiet har de spor å gå etter.

**02.41 Slåssing på 7-11

KRISTIANSAND:** Bekymrede tilskuere til en slåsskamp ringte politiet, men da patruljen ankom stedet minutter senere, var det blitt stille, og kamphanene hadde roet seg.

**02.45 37-åring knuste vindu

ARENDAL:** Ved gamle Saga Video i Arendal, i lokalene til Arendal Trykk og kopi, blir det knust et vindu utpå natta. Vitner observerer en mannsperson gående fra stedet, og etter hvert klarer politiet å spore opp vedkommende. Gjerningsmannen blir gjenkjent av vitnet, og pågrepet, mistenkt for hærverket. Vedkommende er en 37 år gammel mann fra området, og han ble satt i arrest over natten.

**02.53 Til legevakt etter slåssing

KRISTIANSAND:** Utenfor Pizza Crown i Tollbodgata ender et slagsmål med såpåss store skader for en 23-åring at han må kjøres til legevakt. Det vurderes en anmeldelse, men det er foreløpig ikke klarhet i omstendighetene rundt forholdet.

**02.56 Hull i taket

ARENDAL:** Ved Gustav Pedersen AS melder Securitas om et hull i taket, og det antas at tyver har vært på ferde. Det er uklart om noen har kommet seg inn i bygget, og eier blir kontaktet for sikring av stedet.

**03.00 Uoversiktlig knuffing på Rivalen

ARENDAL:** Ved Rivalen pub er det en del ungdommer på utsiden som lager tumulter etter stengetid. 10-15 personer skal ha knuffet løs på hverandre, og det skal ha vært rot og kaos.

Patruljen på stedet får løst opp i bråket, men hvem som har slåss med hvem er det foreløpig ingen sammenheng i. Til slutt gikk slåsskjempene med på å forlate stedet, hvert til sitt.

— Vi har notert litt personalia, sier operasjonsleder Lauvnes.

**03.01 Truet 7-11-ansatt

KRISTIANSAND:** En 25 år gammel kristiansander oppfører seg truende mot betjeningen inne på 7-11, og det utvikler seg til slåssing. Da politiet kommer, har vedkommende forduftet, men blir pågrepet litt tid etterpå. 25-åringen er satt i arrest og er mistenkt for vold og trusler.

**03.02 Piratsjåfører truet jenter

ARENDAL:** To jenter som tok sjansen på pirattaxi hjem, fikk seg en ubehagelig opplevelse da de skulle gjøre opp for seg. De to mennene i bilen skal ha truet de to jentene i forbindelse med oppgjøret, og jentene skal ha klart å stikke til skogs og gjemme seg. De ringer politiet, som ankommer stedet og begynner å lete etter piratene.

Den ene personen i pirattaxien meldte seg raskt for politiet, den andre er en kjenning av politiet og blir pågrepet. Begge er satt i arrest, og det er opprettet en sak.

**03.44 Slo til biler

KRISTIANSAND:** En 36 år gammel mann hadde ikke noe særlig bedre å gjøre utpå natta enn å gå og dunke og slå i parkerte biler i Møllevannsveien natt til søndag. Den mistenkte er iakttatt, men ikke pågrepet.

**04.17 Innbrudd på Statoil

LILLESAND:** Det er knust et vindu på Statoil i Lillesand, men politiet har ikke full oversikt over hva som er stjålet fra bensinstasjonen. Eier har sikret stedet, og vil levere en anmeldelse for innbruddet.

**06.54 Bil i grøfta i Åros

SØGNE:** En bil er funnet etterlatt i grøfta i Årosveien i Søgne. Politiet har ikke klart å komme i kontakt med eier av bilen.