**KRISTIANSAND: Bråk på legevakta

00.00** En politipatrulje på legevakta meldte at de trengte bistand fordi de hadde problemer med en pasient. Forholdet ordnet seg imidlertid på stedet.

**KRISTIANSAND: Slagsmål på Justvik

00.03** I tilknytning til en fest i Grostølveien skal det ha oppstått et slagsmål. Da politiet kom frem roet slåsskjempene seg ned og festen ble oppløst. Diverse møbler er knust.

**HÆGEBOSTAD: Stjal utstoppede dyr

00.09** I løpet av de siste tre ukene har det vært innbrudd på en hytte. Blant tingene som er stjålet er en utstoppet mår, orrhane og røy, samt tepper og en del mat.

**ARENDAL: Høy musikk

00.10** Det kom melding om høy musikk fra en leilighet i Løvåsen. Politiet hadde ingen ledige patruljer.

**KRISTIANSAND: Hyling i leilighet

00.14** Det kom melding om hyling og skriking fra en leilighet i Kristian IVs gate. Politiet hadde ikke kapasitet til å rykke ut.

Foto: Morten Boswarva Foto: Morten Boswarva

**ARENDAL: Bil av veien

00.16** En bil havnet utfor veien på Hisøy. Ingen ble skadet, men politiet fant seks gram amfetamin på sjåføren og ransaket derfor mannens bolig. De fant imidlertid ikke mer narkotika der. Den 41 år gamle mannen ble kjørt til legevakt for å avlegge blodprøve. Han er mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand. **KRISTIANSAND: Slåss på bussen

00.18** Folk om bord på bussen skal ha slåss ved Justlia. Politiet hadde ingen ledige patruljer, og bussen kjørte videre til sentrum.

**KVINESDAL: Klage på husbråk

00.19** Det kom klage om husbråk fra en bolig, men politiet hadde ingen ledige patruljer å sende.

**KRISTIANSAND: Stjal trommer

00.40** Det har vært innbrudd i en bil som stod parkert i bakgården til Sørlandets kunstmuseum i Skippergata. Det er blant annet stjålet to latinamerikanske trommer. Tyveriet vil bli anmeldt.

**KRISTIANSAND: Nektet å betale – slo servitør

00.44** En gjest på gamle Elevine på Lund nektet å betale regningen. Da han fikk høre at politiet var tilkalt, gikk han til angrep på servitøren. Da politiet kom frem var gjesten gått. Navnet på gjesten er kjent og politiet avventer en eventuell anmeldelse fra stedet.

**KRISTIANSAND: Høy musikk

01.05** Det kom melding om høy musikk fra en fest i Tollbodgata. Politiet hadde ingen ledige patruljer.

**KRISTIANSAND: Stjal PC-er fra behandlingssenter

01.24** Tyver har tatt seg inn gjennom et vindu til Lillebølgen Bo og Behandlingshjem i Andreas Kjærs vei. Flere PC-er er stjålet. Alarmen på stedet ble ikke utløst. Politiet har foretatt åstedsundersøkelse.

KRISTIANSAND: Bilist forsøkt ranet med pistol

**MANDAL: Brøt seg inn for å gi sønnen juling

01.32** En huseier fra Mandal ringte politiet og fortalte at noen gutter hadde brutt seg inn i kjelleren for å banke sønnen i huset. Politiet kom til stedet og bortviste en person.

**ARENDAL: Stakk fra UP

01.37** En fører av en grønn stasjonsvogn som kjørte fra Bjorbekk i retning Bråstad på riksvei 42 stakk av fra UP og forsvant.

**SØGNE: Høy musikk

01.40** Politiet fikk klage på støy fra en fest på Ausvigheia. Ingen patruljer var ledige.

**KRISTIANSAND: Nektet å gå fra Frøken Larsen

01.42** En person nektet å forlate Frøken Larsen i Markens gate. Etter å ha blitt kastet ut forsøkte vedkommende å ta seg inn bakveien. Politiet bortviste personen fra stedet.

**KRISTIANSAND: Kastet stein gjennom vindu

01.44** Det er kastet en stor stein gjennom vinduet til bedriften Inventum Sør på Kartheia. Det er uklart om det har vært folk inne.

LAGT I JERN: Her legger vaktene personen i jern. Foto: Vegard Nekstad Foto: Vegard Nekstad

**KRISTIANSAND: Dørvakt la gjest i jern

01.55** En dørvakt på Twist & Shout i Markens gate la en gjest i håndjern etter at vedkommende hadde vært vanskelig. Politiet bortviste personen fra stedet. Politiet opplyser at dørvakter har anledning til å legge gjester i jern under visse forhold. NB – klokken ble stilt tilbake én time klokken 03 i natt. Politiet har problemer med å skille ut hendelsene etter sommertid og vintertid for fvn.no, men politiet har kontroll på dette internt.

**KRISTIANSAND: Stjal brus fra bensinstasjon

02.00** Betjeningen ved Shell på Fidjane meldte til politiet at en person kom i bil og stjal en god del brus. Vedkommende er filmet av overvåkningskamera og forholdet vil anmeldes.

**ARENDAL: Sloss utenfor Castelle

02.00** Det skal ha vært ampert mellom fem-seks personer utenfor Castelle. De forsvant utover Langbrygga. Politiet valgte å bortvise de to mest aktive personene for resten av natta.

Foto: Vegard Nekstad Foto: Vegard Nekstad

**KRISTIANSAND: Hoppet fra autovernet på Rona

02.01** En ung mann hoppet fra autovernet ved Shell-stasjonen på Rona og skadet beinet. Ambulansen tok seg av mannen.KVINESDAL: Unge personer involvert i utforkjøring

**ÅMLI: Beruset mann

02.01** En mann bosatt i et hus er overstadig beruset og lager problemer hjemme. Saken ordnet seg ved at sønnen i huset fikk overnatte hos en annen familie. Saken vil sannsynligvis følges opp til uka.

**FLEKKEFJORD: Blandet seg opp i politiets arbeid

02.03** En mann vil bli anmeldt for å ha nektet å oppgi personalia og for å ha blandet seg opp i politiets arbeid i Elvegaten.

**ARENDAL: Ungdommer mistenkt for innbruddsforsøk

02.05** Tre ungdommer er mistenkt for å ha forsøkt å bryte seg inn i en bil i Vesterveien. Ingen av dem har innrømt dette for politiet.

**KRISTIANSAND: Kvinne i drukkenskapsarresten

02.07** En 21 år gammel kvinne ble lagt til tørk i drukkenskapsarresten etter å ha blitt funnet liggende rett ut i Tollbodgata, overstadig beruset. Først var hun imidlertid innom legevakta.

**KRISTIANSAND: Ordensforstyrrelse

02.08** En person ble innbrakt og vil bli anmeldt for ordensforstyrrelse etter å ha laget bråk i Vestre Strandgate.

**KRISTIANSAND: Knust bilrute

02.09** Politiet kom over en polskregistrert bil i Festningsgata der en vindusrute var knust.

**KRISTIANSAND: Fant ikke beruset person

02.10** Politiet fikk melding om en overstadig beruset person i Gyldenløves gate som ikke kunne ta vare på seg selv. Men politiet fant ikke personen.

**KRISTIANSAND: Hentet av venninne

02.16** Politiet kom over en overstadig beruset 19 år gammel kvinne utenfor Twist & Shout. En venninne av 19-åringen hentet kvinnen og tok henne med seg hjem.

**KRISTIANSAND: Følte seg truet av gjeng

02.16** En person ringte politiet og fortalte at han hadde søkt tilflukt i en leilighet i Tollbodgata. Utenfor stod en gjeng på åtte-ti personer og ventet for å «ta» personen. Da politiet kom var alt stille på stedet.

**FLEKKEFJORD: Bilbrann

02.17** En bil stod i full fyr utenfor Simek. Ingen personer var å se. Saken kommer til å bli undersøkt nærmere av politiet mandag.

**MANDAL: Plagsom gjest

02.18** En person nektet å forlate Kroa og var plagsom. Til slutt gikk personen frivillig.

**KRISTIANSAND: Vist hjem

02.20** En overstadig beruset person i Kirkegata ble satt i marsj hjem av politiet.

**EVJE OG HORNNES: Støy fra dansefest

02.21** Det kom klage på støy fra et dansearrangement på Evje. Men dette opphørte av seg selv siden arrangementet var i ferd med å opphøre.

**FARSUND: Klagde på pirattaxier

02.21** Det kom inn klager på at det var mange pirattaxier i sentrum. Politiet fant ingen av disse, men vil ta tak i problemet igjen dersom det fortsetter.

Her er politiet på stedet for å hente mannen som skulle "ta" en gjest. Foto: Vegard Nekstad Foto: Vegard Nekstad

**KRISTIANSAND: Turte ikke gå fra Havana

02.23** En person følte seg truet av personer som stod utenfor Havana i Vestre Strandgate. Personen turte ikke gå, og mente personene skulle «ta» vedkommende. En 38 år gammel mann ble pågrepet og satt i arresten. **LINDESNES: Rapporterte om ulovlig jakt

02.26** En beboer ringte politiet og meldte om at det foregikk ulovlig jakt utenfor huset hans på Høyland i Sør-Audnedal. Politiet kommer sannsynligvis til å følge opp saken til uka.

**GRIMSTAD: Måtte lukke vinduene

02.27** Politiet påla festdeltakere i Storgaten om å lukke vinduene etter klager på støy.

MANDAL: Kjørte i 115 km/t i 60-sone

**ARENDAL: Bil kjørte i annen bil

02.34** En bil kjørte i en annen bil ved en butikk i Strømsbuveien. Den andre bilen ble skjøvet inn i en garasjeport som ble ødelagt. Politiet har søkt etter bilisten som var skyld i skadene uten å finne vedkommende.

**KRISTIANSAND: Beruset arrestert

02.38** En beruset person ble arrestert for å ha laget bråk på Ernst. Vedkommende ble først kjørt til legevakt.

**ARENDAL: Politibetjent slått i ansiktet

02.40** En politibetjent ble slått i ansiktet ved 7-Eleven i sentrum. Foranledningen var at den 20 år gamle kvinnen ble tatt i å naske og ble bortvist fra stedet.

**FLEKKEFJORD: Gikk uprovosert til angrep

02.52** En 19 år gammel mann er mistenkt for å ha gått til angrep og sparket og slått en annen person. Handlingen skal ha skjedd uprovosert. Den fornærmede ble kjørt til legevakt. 19-åringen vil også bli anmeldt for bråk på offentlig sted.

KRISTIANSAND: Viftet med pistol på 7-Eleven

**FLEKKEFJORD: Mulig promillekjører

02.50** Politiet fikk tips om en bilist som skal ha promillekjørt, men han ble ikke funnet.

**KRISTIANSAND: Stakk fra politiet

03.09** En politipatrulje kjørte bak en bil i Kuholmsveien. Bilisten stakk så plutselig av. Politiet fant bilen på Høivold brygge. En person i nærheten erkjente at han hadde kjørt uten gyldig førerkort, og vil bli anmeldt for det.

**ARENDAL: Ødela inventar

03.26** En person i et hus på Færvik ødela inventar. Forholdet ble ordnet på stedet.

**FARSUND: Innbrudd hos bedrift

03.55** Alarmen ble utløst hos TESS Farsund i Lauervik terrasse. Vekteren var usikker på om noe hadde blitt stjålet. Politiet vil undersøke stedet i løpet av søndag.

**ARENDAL: Klage på bråk

04.01** Det kom klage på bråk fra en leilighet på Solberg. Politiet hadde ingen ledige patruljer, men da de kjørte forbi en halvtime senere var det rolig.

**FARSUND: Innbrudd hos Sørlandsruta

04.26** En rute er knust på inngangsdøra til Sørlandsruta i Sundeveien. Det ser ikke ut som at noe er stjålet. Politiet vil undersøke stedet i løpet av søndag.

KVINESDAL: Bil endte i hage etter utforkjøring

**SØGNE: Høy musikk

05.16** Det kom klage på høy musikk fra et hus i Rådhusveien. Politiet hadde ikke kapasitet til å rykke ut.

**FARSUND: Stjal fra skole

05.40** To stasjonære PC-er, en videoprosjektor, en PC-skjerm og muligens mer er stjålet fra Eilert Sundt skole. Politiet har foretatt åstedsundersøkelse.

**KRISTIANSAND: Ubuden gjest trengte seg inn

05.58** En beboer i Vestre Strandgate ringte politiet og fortalte at en person hadde stått og banket på døra lenge. Da beboeren åpnet, trengte personen seg inn. Politiet kom og fjernet vedkommende.

KRISTIANSAND: Kjørte feil vei gjennom to tunneler

**LYNGDAL: Innbrudd hos Gumpens auto

06.40** Noen har tatt seg inn ved å knuse en inngangsdør. Det er uklart hva som er stjålet.

**FARSUND: Skadet kvinne funnet i grøft

07.15** Politiet ble bedt om hjelp fra AMK til å finne en skadet kvinne. Hun ble imidlertid funnet kort tid etter i en grøft. Kvinnen skal ha fått skuldra ut av ledd.

**LYNGDAL: Innbrudd fra Oves Yamaha-senter

07.28** Noen har tatt seg inn ved 06.30-tiden og stjålet en del vekslepenger. Innbruddet settes i sammenheng med innbruddet på Gumpens auto.

**KRISTIANSAND: Nachspiel endte med slåsskamp

08.03** En gjeng mannfolk som var på nachspiel på Breimyrkollen begynte å slåss. Den mest aktive kranglefanten ble kjørt hjem av politiet.

**SONGDALEN: Innbrudd på Joker

08.50** Det har vært innbrudd på Joker Finsland i natt. Politiet har undersøkt åstedet.

**HÆGELAND: Innbrudd

09.14:** Politiet får inn melding om at det er har vært innbrudd i en butikk på Hægeland. Det er stjålet tobakk, flaxlodd og vekslepenger.

**HÆGBOSTAD: Stjålet gassdunk

09.50:** I løpet av natten har det vært innbrudd i en hytta på Hægbostad. En gassdunk og noen lys er blant det som er stjålet.

**KRISTIANSAND: Langfingret mann

14.36:** Politiet måtte ta seg en tur på Superspeed for å hente en mann som hadde stjålet fra butikkene på båten. Han nektet å oppgi personalia til de ansatte på Superspeed, og heller ikke da politiet kom var han særlig snakkesalig. Politiet har bragt den ukjente mannen til stasjonen, der de prøver å finne ut hvem han er.

**RISØR: Hærverk

1524:** I løpet av natten har noen hevet en stokk i et vindu i lokalene til Risør Næringshage. Det er ingen tegn til at noen har vært inne i lokalet.

**LILLESAND: Innbrudd i hytte

15.42:** Eieren av en hytt i Kråkevika i Lillesand ringer fra Oslo og forteller at det har vært innbrudd i hytta hans. Det er brutt opp en del dører til boder, men det er ikke kjent hva som er stjålet.

**RISØR: Innbrudd i bil

16.31:** I Risør har det vært innbrudd i en bil. Det ser ut til at det eneste som er borttatt er en lommebok.

**GRIMSTAD: Vanskelig gjest

21.20:** Café Galleri i Stogata i Grimstad melder fra om at de har en vanskelig gjest. Han har kranglet, slått til innehaveren av utestedet, og knust et vindu. Vedkommende forlot stedet i drosje, men politiet har navnet på mannen som kan vente seg en reaksjon fra politiet.

Fyrte av fyrverkeri på bensinstasjon

13 tatt i fartskontroll i Lyngdal

**NODELAND: Branntilløp

22.40:** Politiet får inn melding om branntilløp i en tørketrommel i et hus i Gamle kirkevei i Nodeland. Brannen blir stoppet før den sprer seg, og det har ikke blitt noen større skader.