KRISTIANSAND: — Vi gjorde ikke noe funn i natt, forteller operasjonsleder ved Agder politidistrikt, Frank Solås, til fvn.no.

Det ble søkt med miniubåt i vannet rundt vraket til cirka klokken tre i natt. Klokken 08.00 ble søket med miniubåten, en såkalt ROV, startet opp igjen.

Kystvakten gjennomførte i går også et overflatesøk med fly over området uten resultat.

– Vi holder oss til den oppsatte planen og søker grundig med miniubåten rundt vraket. Historien viser at det er veldig risikabelt og farlig å gå inn i båten, og vi har heller ingen indikasjoner på at de to kan ha gjort det, sier operasjonsleder Vidar Neset til NTB.

Politiet har mulighet til å gå inn i selve vraket med en mindre miniubåt, men avventer foreløpig dette.

Omkommet

Dykkerne skulle ha kommet tilbake til dykkerbåten klokken 13 søndag ettermiddag, og det ble slått full alarm en halvtime senere. Dykkere ble satt inn i søket, men aksjonen ble avsluttet da det ble mørkt.

— Klokken 19.30 avsluttet vi redningsaksjonen. Den ble avsluttet ved mørkets frembrudd. Vi har søkt godt og nøye, og aksjonen går nå over i en ny fase, der det søkes etter antatt omkomne, fortalte redningsleder Andreas Bull ved Hovedredningssentralen, til fvn.no søndag kveld.

Det er Agder-politiet som har ansvaret for søket.