**SØGNE: Drikking på bussen

00.10:** Politiet tok to personer for å drikke alkohol på bussen mellom Søgne og Kristiansand. Personene ble tatt med til Kristiansand politistasjon, hvor begge ble bøtelagt med 5000 kroner hver. Boten ble ikke godtatt på stedet og det er åpnet sak.

**ARENDAL: Spesielt tyveri

00.50:** Politiet stoppet en bil med stjålet utedo på taket. Les mer i egen artikkel.

**KRISTIANSAND: Bråk

01.03:** Securitas meldte fra om at en mannsperson inne på ferjeterminalen hadde utløst brannalarmen. Mannen skal også ha skapt leven om bord på båten under overfarten. En mann i slutten av 20-årene ble hentet av politiet og satt i drukkenskapsarresten.

**KRISTIANSAND: Urinering

01.45:** Politiet fikk melding om at en person urinerte utenfor en restaurant i Vestre Strandgate. Personen vedtok forelegg på stedet.

**MANDAL: Legemsfornærmelse

02.00:** En mann som var i klammeri med en eller flere andre personer ble påført brudd i nesa i Mandal. Mannen, som er i 30-årene, fikk også mindre kuttskader og ble kjørt til sykehus. Politiet hadde søndag morgen ikke pågrepet gjerningsperson.

**KRISTIANSAND: Trafikkforseelse

03.20:** En bil skal ha brutt trafikkbestemmelsene i området mellom Vestre strandgate og Havnegata. Bilføreren (30) er anmeldt.

**KRISTIANSAND: Kollisjon

03.30:** To biler kolliderte utenfor Havanna i Vestre Strandgate. En mann i 20-årene er mistenkt for promillekjøring. Mannen ble tatt med til legevakt for blodprøve, og mannens førerkort er beslaglagt. Ingen personer ble skadet i forbindelse med sammenstøtet.

**FARSUND: Mann slått ned

03.45:** AMK meldte til politiet om en mann som var blitt slått ned på Nytorget i Faesund. En patruljebil fra politiet ble sendt til stedet. Den fornærmede mannen ble ikke alvorlig skadet og ble i natt behandlet ved Farsund legevakt.

— En person skal ha blitt funnet på bakken. Han blødde fra nesa, og var godt beruset. Mannen ble tatt med til legevakt for sjekk. Han opplyste selv at han skulle ha fått juling, sier operasjonsleder Bård Austad ved Agder politidistrikt, til fvn.no.

**HÆGELAND: Trafikkulykke

06.30:** En mann ble funnet fastklemt i et bilvrak. Les mer i egen artikkel.