LYNGDAL: Det skriver Farsunds avis.

Cupen blir regnet som Sveriges tøffeste racingserie etter STCC. Foreløpig er ikke de endelige kontraktene offisielt undertegnet, men ifølge avisen blir det ikke lenge til Lindland blir presentert av teamet som han skal representere i Porsche-mesterskapet.

I tillegg vil 30-åringen fra Lyngdal få royal konkurranse. Prins Carl Philip skal nemlig også delta i denne cupen. Han skal kjøre den ett år gamle bilen til speedwaykongen Tony Rickardsson, ifølge Expressen.

FARTSBØLLE: Her ser du Porsche GT3 Cup S. Foto: www.porsche.com I Porsche Carrera Cup kan bilene kjøre opptil 280 kilometer i timen, og gjennomsnittsfarten ligger på rundt 170 kilometer i timen. Porsche-bilene i cupen har 420 hestekrefter, så det vil nok gå fryktelig fort når Lindland konkurrerer med sin Porsche Carrera 997 GT3. Mellom 25 og 30 biler vil delta i det skandinaviske mesterskapet. Fra april til oktober kjøres det over ni runder. Etter det avisen kjenner til er Lindland den eneste nordmannen som skal delta. De fleste løpene foregår i Sverige og cupen blir direktesendt på svensk fjernsyn.

14. juni skal Lindland og andre Porsche-kjørere delta i det store byløpet i Göteborg. 14. september blir det også et løp i Våler i Norge.