**KRISTIANSAND: Trafikkuhell

12.31:** Det oppstod mindre materielle skader på en bil da en bil trillet bakover på parkeringsplassen utenfor kjøpesenteret Vågsbygd Amfi.

ARENDAL: Promilletatt

En 19-åring fra Drammen ble stoppet av UP ved festivalområdet på Hove i Arendal. Mannen blåste til en promille på 0,58 og førerkortet ble rutinemessig beslaglagt. Politiet anmelder dessuten mannen for kjøringen.

**BIRKENES: Tyveri

13.18:** Det ble meldt om innbrudd i en garasje på Modalen i Birkenes. Noen skal ha brutt seg inn og stjålet en sort Yamaha ATV 250 kubikk, som ikke vae registrert.

**EVJE OG HORNNES: Brann

14.05:** Det begynte å brenne på en søppelplass på Syrtveit. Brannvesenet og politiet rykket ut, og det viste seg at det bratn litt i en flisekutter. Branntilløpet ble raskt slukket.

LYNGDAL: Kjørte for fort

Utrykningspolitiet har hatt kontroll ved Romskogen i Lyngdal. 24 bilførere ble tatt for å kjøre over høyeste tillatte fartsgrense, som er 60 km/t. Høyeste målte hastighet var 90 km/t. Tre av bilførerne som kjørte for fort ble anmeldt.

**TVEDESTRAND: Bilbrukstyveri

14.29:** En grønn BMW med kjennemerke TL23560 ble meldt stjålet fra Gjeving i Tvedestrand.

**SONGDALEN: Båtmotortyveri

14.48:** En 9,9 hesters Yamaha båtmotor ble meldt stjålet fra Mjåvann. Tyveriet skal ha skjedd i tidsrommet 22-23. juni.

**KRISTIANSAND: Butikktyveri

17.28:** En politipatrulje rykket ut til Kiwi i Amfi Vågsbygd for å sjekke en butikktyv som ikke ønsket å oppgi personalia til butikkpersonalet.

**ARENDAL: Trafikkulykke

18.16:** En motorsyklist kjørte av veien i Frolandskrysset. Skadeomfanget er uklart, men sjåføren ble kjørt til sykehus. Det er rutinemessig sikret blodprøve av den mannlige sjåføren.

**KRISTIANSAND: Forsøk på bilbrukstyveri

19.29:** Forsøk på bilbrukstyveri fra Koboltveien ble anmeldt. En bil er forsøkt koblet, men forsøket førte ikke fram.

**KRISTIANSAND: Mistet kjetting

19.32:** Politiet fikk flere henvendelser om en bil som mistet kjettinger på Varoddbroa. Veitrafikksentralen reiste ut og fjernet kjettingene.

LYNGDAL: Trafikkuhell

En mor med to barn ble kjørt til legevakten i Flekkefjord etter en mindre kollisjon mellom to biler på Åsveien i Lyngdal.

LILLESAND: Rådyr påkjørt

Et rådyr ble påkjørt på kommunegrensa mellom Kristiansand og Lillesand på E18. Viltnemnda er koblet inn på saken.

**MANDAL: Trimmet moped

22.00:** En mopedist i Mandal ble stoppet med trimsett på mopeden sin. Personen anmeldes for forholdet.

**ARENDAL: Frastjålet trillebag

22.37:** En person på vei til Hove ble frastjålet en brun trillebag. Relevante instanser er varslet.