**ARENDAL: Tatt i 78 km/t i 50-sone

00.03** En 19 år gammel mann fikk førerkortet beslaglagt etter at politiet målte farten hans til 78 kilometer i timen i 50-sonen på riksvei 403 ved Saltrød. Bilføreren er bosatt i Arendal.

**KRISTIANSAND: Tok hånd om 15-åring

00.23** Politiet måtte ta hånd om en 15 år gammel beruset jente etter at de møtte på henne i Skippergata. Foreldrene ble varslet og hentet henne ved Kristiansand politistasjon. Barnevernsvakten er koblet inn i saken.

**MANDAL: Bar kniv på fest

00.33** En 23 å gammel mann er anmeldt for å bære kniv etter at politiet måtte rykke ut til en høylydt fest på Vallemoen. Det skal ha vært både slåssing og bråk på festen, men dette roet seg ned da politipatruljen ankom.

**KRISTIANSAND: Drakk ved politistasjonen

00.40** En 38 år gammel mann ble anmeldt for drikking på offentlig sted etter at han nøt alkohol på kanskje det minst lure stedet i hele Kristiansand. Mannen stod nemlig på utsiden av politistasjonen i Tollbodgaten, og gjorde dermed jobben lett for ordensmakten.

**ARENDAL: Drakk på offentlig sted

00.42** En 38 år gammel mann er anmeldt for drikking på offentlig sted etter at politiet tok ham på fersk gjerning utenfor Fishermans Pub i Arendal.

**GRIMSTAD: Mistanke om promillekjøring med båt

00.46** Politiet har mistanke om at en 40 år gammel mann kjørte båt i beruset tilstand ved Hestnes, etter at de ble tilkalt for å roe ned den kranglete mannen. Han ble tatt med til legevakten for å avlegge blodprøve.

KRISTIANSAND: Angrep og spyttet på politiet

ARENDAL: Polakk lagde bråk

**GRIMSTAD: Knuste ølflasker

01.40** En 18 år gammel mann er anmeldt etter at han knuste ølflasker i Storgaten.

**ARENDAL: Slapp ikke inn på utested

02.04** Politiet ble tilkalt da en mann slo seg vrang på utestedet Castelle. Mannen ble ikke sluppet inn av dørvaktene, og politiet fikk fjernet ham fra stedet.

**KRISTIANSAND: Pågrepet etter slåsskamp

02.39** En 26 år gammel mann er anmeldt etter at han slåss med en annen person på Nedre Torv. Ingen skal ha blitt skadet i slåsskampen.

KVINESDAL: Slo seg vrang på restaurant

**KRISTIANSAND: Kvinne tatt for promillekjøring

02.45** En 62 år gammel kvinne fikk førerkortet beslaglagt etter at politiet stoppet henne i en bil i Østerveien. Hun kjørte med promille over lovlig grense, ifølge politiet.

**FARSUND: Bevisstløs etter fall

02.51** En 29 år gammel mann ble brakt til Sørlandet sykehus i Flekkefjord med ambulanse etter at han ble funnet bevisstløs utenfor Pakkhuset. Mannen skal ha falt bakover over et gjerde, og deretter ned 1,8 meter. Etter å ha snakket med vitner betegner politiet hendelsen som et uhell.

**KRISTIANSAND: Stjal brannslukkingsapparat

03.00** Politiet stoppet to personer etter melding om at brannslukkingsapparatet i Prestheiatunnelen var stjålet. De to befant seg ikke langt unna, og den ene erkjente at han hadde tømt apparatet. Mannen, er 20-åring fra Kristiansand, er anmeldt for forholdet. Veitrafikksentralen er varslet.

ARENDAL: Endte i slåsskamp med politiet

**ARENDAL: Beruset person i tunnel

03.45** Politiet fikk melding om at en beruset person oppholdt seg inne i Blødekjærtunnelen, og var til fare for både seg selv og andre. Mannen ble etter kort tid fjernet fra tunnelen.

**KRISTIANSAND: Tatt for promillekjøring

04.02** En britisk statsborger ble stoppet ved Kvarstein etter melding om at han kjørte bil beruset på Sødalsveien. Mannen er anmeldt for promillekjøring.

**HÆGEBOSTAD: Innbrudd i fire biler

07.01** I løpet av natten ble det gjort innbrudd i fire biler som stod parkert ved Eikås sagbruk. Ytterligere 15 biler ble også forsøkt brutt opp. Politiet vil undersøke saken nærmere.

**ARENDAL: Brakt til drukkenskapsarresten

08.18** En 26 år gammel ble først brakt til legevakten, deretter til drukkenskapsarresten i Arendal, etter å ha vært til plage for beboere i Kolbjørnsvik. Mannen var beruset og skal ha stelt i stand bråk og støy, ifølge politiet.