ARENDAL: Serietyveri fra containere

KRISTIANSAND: Tyveri fra Vågsbygd Videregående skole

13.30 Politiet fikk fredag melding om at det natt til onsdag har vært tyver inne på Vågsbygd Videregående skole. De rykket ut til skolen og foretok en åstedsundersøkelse og fant da et knust vindu. En prosjektor skal være stjålet.

GRIMSTAD: Spesialtransport stengte kjørefelt

14.27 En spesialtransport fikk problemer med trekkvogna og sperret i en periode det ene kjørefeltet på E18 ved Grimstad. Politiet rykket ut til stedet og dirigerte trafikken til transporten var kjørbar igjen.

TVEDESTRAND: Pågående roseselgere

14.49 Personer skal ha klaget til politiet på noen meget pågående roseselgere i Tvedestrand sentrum fredag. Selgerne skal ha vært fra Romania. Etter å ha snakket litt med rose-folket fant politiet ut at de ikke hadde gjort noe ulovlig og det vil ikke bli opprettet noen sak.

KRISTIANSAND: Pågrepet etter fyrverkeristunt i stua

KRISTIANSAND: Mann og hund gjennom isen, begge reddet

MANDAL: Sovnet bak rattet og krasjet med lysmast

LINDESNES: Tyveri fra bil

18.31 En mann ble utsatt for innbrudd i bilen sin uten for Livollsenteret i Lindesnes fredag kveld. Tyven skal ha knust en bakrute for å komme inn i bilen. Det er foreløpig ukjent hva som er stjålet fra bilen.

TVEDESTRAND: Arrestert etter å ha slått eksen

**KRISTIANSAND: Mann stjal lommebok fra kolonial

22.17** En mann har fredag kveld stjålet en lommebok fra en ansatt på Joker Oddernes i Kristiansand. Mannen kan også ha fått med seg andre ting fra butikken, men det er uklart hva. Politiet har et godt signalement av mannen, å venter å spore han opp om kort tid.