Mandag ettermiddag klokken 16.30 er det klart at leteaksjonen er avsluttet for dagen. Uten at det er gjort noen funn.

— Jeg har fått beskjed om at søket med miniubåten nå er stoppet, men at de skal sette igang med nye søk tirsdag, sier operasjonsleder ved Agder politidistrikt, politiførstebetjent Gunn Lieng.

Begrenset søk

— I første omgang har vi avgrenset letingen til området der redningsflåten ble funnet ved Tranevåg. Vi kommer til å lete øst for Ullerøya mot Grotholmen, sier innsatsleder i Agder politidistrikt, politioverbetjent Per Kristian Klausen.

Området ligger mellom Farsund og Lindesnes fyr.

Søker etter båtvraket

Mandag morgen kom Klausen og politioverbetjent Miriam Stausland, også hun fra Agder politidistrikt, til Farsund der kystvaktskipet "Nornen" var lagt til kai.

Med ombord var også tre personer fra statens havarikommisjon for transport.

— Vi ønsker å undersøke hva som har skjedd, og håper på lik linje med alle å finne båtvraket. En av tingene som er interessant å finne ut av er hvorfor nødpeilesenderen ikke ble utløst, sier havariinspektør Bjørn Bratfoss.

To miniubåter

Det er bergensfirmaet Seabed Services som er kommet med to miniubåter, en mindre og en større.

— Vi bruker sonar for å lete etter gjenstander på bunnen vi vil undersøke. Deretter sender vi ned miniubåtene, sier Atle Karlsvik fra firmaet.

Han tror sikten er bra og at det skal være mulig å se 5-10 meter foran miniubåtene.

Tre dager

Også familien til de to omkomne er med ombord. De vil kunne bidra med hvor det var naturlig for "Carina" å drive fiske dagen den gikk ned.

Det er satt av tre dager til denne letingen.

— Om vi ikke finner båten i det området vi nå skal gå til, må vi så vurdere hva vi skal gjøre, sier Klausen.

Politioverbetjent Miriam Stausland, politistasjonssjef Bjart Garbrielsen og innsatsleder Per Kristian Klausen fra politiet og Atle Karlsvik fra Seabed Services ombord på kystvaktskipet "Nornen" mandag morgen før letingen begynte.