**ARENDAL: Innbrudd i hus

01.21:** I løpet av kvelden ble det gjort innbrudd i et hus i Moltemyrsvingen. En lommebok med penger ble stjålet, og det ble rotet mye på stedet.

**SØGNE: Festbråk

02.15:** Politiet fikk flere meldinger om festbråk fra Vedderheia. To patruljer ble sendt til stedet, hvor det var masse folk. Huseier hadde ikke etterkommet pålegg om å avslutte festen, og ble derfor pågrepet.

**SONGDALEN: Trafikkuhell

03.13:** En bil havnet utfor fylkesvei 461 ved Stokkeland, og ble stående på et jorde. To personer var i bilen, men kom uskadet fra hendelsen. Politiet mistenker promillekjøring.

**ARENDAL: Promillekjøring

04.42:** En politipatrulje stoppet en bil hvor fører var alkoholpåvirket. Fører fremstilt for blodprøve.

**ARENDAL: Omkom i blokkbrann

07.13:** Les egen sak.

**MANDAL: Promillekjøring

10.00:** Politiet avholdt rutinekontroll på E 39. En litauisk registrert bil ble stanset for kontroll. Fører ble pågrepet siden vedkommende var påvirket av alkohol.

**LYNGDAL: Rykket ut til "tunnelbrann"

10.30:** En bilist varslet brannvesenet etter at han måtte snu i en tunnel på E 39 ved Fedafjorden fordi det var tett røyk. Brannvesen, politi og ambulanse rykket ut.

— Brannvesenet Sør Lyngdal og Åmot rykket ut, men det viste seg at det kun var støv og tåke i tunnelen, sier operatør John Lien i Agder politidistrikt.

**LYNGDAL: Knust verandadør

12.30:** Politiet fikk melding om at det er utført skadeverk i løpet av natta. Noen har kastet en vedskie gjennom en verandadør slik at denne er knust. Ingenting er stjålet.

**SONGDALEN: Politijakt etter MC som stakk fra kontroll

12.40:** Les egen sak

**ARENDAL: Drept i ulykke

17.28:** Kvinne omkom i frontkollisjon. Les mer i egen sak.

**LINDESNES: Flere tatt i kontroll

16.30-18.30:** Utrykningspolitiet har gjennomført fartskontroll på E 39 ved Fardal. - Fem førerkort ble beslaglagt. Høyeste hastighet var 144 km/t i 80-sonen, melder operasjonsleder Ingrid Trønnes Mæhre i Agder politidistrikt i en Tweet.

**ARENDAL: Innbrudd i hus

19.14:** Melding om innbrudd i enebolig, der det er stjålet en del sølvtøy. - Åstedsundersøkelse vil bli foretatt, twitrer Mæhre.

**KRISTIANSAND: Tatt med narkotika

19.46:** To personer pågrepet for bruk av narkotika. - De blir innsatt i arrest, ifølge operasjonslederen.