**GRIMSTAD: Rotet i container

00.17:** Politiet fikk melding om mulig innbrudd i en bedrift i Bergemoveien. Patruljen traff en person som rotet i en container. — Ikke innbrudd, konstaterer Agder-politiet på Twitter.

**RISØR: Angrep betjeningen

00.29:** Politiet fikk melding om at en person angrep betjeningen ved en bar i sentrum. Gjerningspersonen løp fra stedet.

**ARENDAL: Kjørte uten førerkort

00.49:** En 27 år gammel mann ble anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort.

**KRISTIANSAND: Vanskelig gjest

01.19:** Politiet fikk melding om en vanskelig gjest som ikke ville fjerne seg fra et utested i sentrum. Vedkommende hadde forlatt stedet da politiet ankom.

**KRISTIANSAND: Tilløp til slåsskamp

01.42:** I Tollbodgata var det tilløp til slåsskamp. En politipatrulje snakket med de involverte. Ingen ønsket å anmelde forholdet.

**MANDAL: Høy musikk

02.08:** Politiet fikk klage på høy musikk fra Speriderveien. Da politiet kom til stedet var det stille.

**LILLESAND: Støy fra biler

02.39:** Politiet mottok klager på støy fra biler som kjørte i området Tingsaker.

**TVEDESTRAND: Høy musikk

03.49:** Politiet fikk klage på høy musikk fra en båt som lå til kai ved Bakkeskåt. En patrulje var på stedet og dempet musikken.

**ARENDAL: Kjørt hjem

04.40:** Politiet fjernet en uønsket person fra Bjorbekk. Mannen ble kjørt til boligen sin.

**ARENDAL: Kjørte i påvirket tilstand

04.40:** Politiet mistenker en 34-åring for å kjøre i påvirket tilstand. Blodprøve ble tatt.

**KRISTIANSAND: Hest på veien

05.16:** Politiet fikk flere meldinger om at det gikk en hest i Topdalsveien. Hesten ble fanget og ivaretatt av sin eier.

**KRISTIANSAND: Full mann svømte

05.43:** Politiet fikk melding om en full mann som svømte utenfor Sjøhuset. En patrulje rykket ut og sjekket at mannen kom seg på land. - Alt var ok med mannen, opplyser politiet.

**ARENDAL: Høy musikk

06.43:** Politiet dempet høy musikk fra en bolig i Høyveien.

**ARENDAL: Båt slang i fjæra

08.20:** En eldre Fjord med hekkaggregat slang i fjæresteinene på Skjelbergsholmen. Nøklene stod i tenningen, men ingen personer var i nærheten. Politiet opplyser at det ikke er noen meldinger om at en slik båt er stjålet, men de vil undersøke saken.

**VENNESLA: Løse hester på riksvei 9

09.00:** Seks løse hester langs veien var til fare for trafikken nord for Øvrebø. Politiet slet ei stund med å spore opp eier, men fant vedkommende etterhvert. Hestene ble loset inn på en sidevei mot Røyknes og tatt hånd om av eier derfra.

**TVEDESTRAND: Stjal båtmotor

12.30:** Politiet får inn melding fra Saulekilenom tyveri av 50 HK Yamaha påhengsmotor i løpet av helgen. Stjålet fra båt i båthavn.

**KRISTIANSAND: Skadeverk på bil

12.30:** I Festningsgata har noen i løpet av natta knust bakruta på en parkert BMW. Patruljen melder tilbake at det ser ut som skadeverk.

**BIRKENES: Fikk bil over seg

14.17:** Nødetatene reiser ut til Herefoss på melding om trafikkulykke. Les mer i egen sak.

**AGDER: Klager på støy

Pinsen:** Politiet har gjennom høytiden mottatt en rekke klager på støyende aktiviteter. Les mer i egen sak.

**KRISTIASAND: Tyveri av bil

16.38:** Politiet får melding om tyveri av bil. Noe senere blir en biltyv stoppet ved hjelp av balltre. Les mer i egen sak.

**TVEDESTRAND: Fratatt førerkortet

17.59:** Fra E 18 utenfor Tvedestrand mottar politiet melding om en bil som kjører vinglete og kommer flere ganger over i motgående retning. Politiet stanser bilen en halv time senere på riksvei 410 ved avkjøringen til Tromøy. - Bilfører på 77 år får sitt førerkort beslaglagt, melder operasjonsleder i Agder politidistrikt, Per Kristian Klausen, i en Tweet.

**LILLESAND: Ulovlig kjøring

18.20:** En mann 31 år anmeldes for kjøring uten førerkort.

**MANDAL: Stjålet bil

18.31:** Det kommer inn til politiet melding om grovt tyveri fra verksted. Det er blant annet stjålet en grå BMW 320 med regnr. VF64864. **GJERSTAD: Flere tatt av UP

13-20:** Utrykningspolitiet har en omfattende laserkontroll på Brokelandsheia retning østover, i 90-sonen. Samtidig hadde Statens vegvesen sin skiltleser på plass for å luke ut ulovlige kjøretøy.

— Det er utferdiget syv forelegg for mobilbruk, to gebyr for manglende bruk av bilbelte, 47 forelegg for fart og ett førerkortbeslag for 137km/t i 90-sone. Sistnevnte var en 53-årig mann fra Kløfta som stod for, oppsummerer Per Kristian Klausen, operasjonsleder i Agder politidistrikt, på Twitter.

**MANDAL: Rykket ut på brann

20.24:** Brannvesenet og politiet rykker ut til en bolig i Store Elvegate, etter melding om brann. Det viser seg å være en pipebrann, som brannvesenet tar seg av.