**GRIMSTAD: Fest for åpne dører

00.00:** Politiet i Grimstad fikk inn klager om en høylydt fest i Moneveien. En patrulje ble dirigert til stedet og festen ble dempet av politiet. — Åpne dører i det fine været er ikke noen god ide når naboer ønsker å sove, påpeker operasjonsleder i Agder politidistrikt, overbetjent Martin Ugland, i en melding på Twitter.

**ARENDAL: Gjest måtte tørkes

00.06:** Restaurant på Langbrygga ba om bistand grunnet overstadig beruset gjest. Vedkommende ble innbrakt til arresten for overnatting, melder politiet.

**BYKLE: Sovnet på Hovden

00.20:** En beruset ung mann sov på trappa til et leilighetskompleks på stedet. - Patruljen får mannen hjem til rette leilighet, opplyste operasjonslederen via Twitter.

**LILLESAND: Veltet på sykkel

00.22:** Fra Tunveien kom det inn melding om to jenter på 18 år som veltet på sykkel etter å ha kjørt i en stein. - Ambulanse og politi ble dirigert til stedet. Det er snakk om små skader og de to sjekkes av helsepersonell, melder operasjonslederen.

**GRIMSTAD: Fyllekjørte på MC

00.27:** I Myråsen boligområde veltet en person på motorsykkel. Ambualanse og politi ble dirigert til stedet, og etter litt viser det seg at MC-fører ikke har lappen, men er påvirket. - Tilbakemeldingen jeg har fått fra Grimstad-patruljen går på at det ikke skal være noen skader på føreren av MC-en. Vedkommende vil bli avkrevd blodprøve og anmeldelses for kjøring i påvirket tilstand. Fører er en mann født i 1980, sier operasjonsleder Martin Ugland i Agder politidistrikt til Fædrelandsvennen.

Motorsykkelen skal ha fått mindre skader i ulykken.

**ARENDAL: Kjørte med overlast

00.52:** Politiet stopper en Litauisk varebil, der føreren på 21 år anmeldes for overlast og kjøring uten gyldig førerkort. Les mer i egen sak.

**KVINESDAL: Bråk på restaurant

01.05:** En restaurant Kvinesdal meldte om kranglete gjester og trøbbel for vaktene. En mann fikk et slag. Patruljen har vært på stedet og en person er kjørt hjem, melder Ugland på Twitter.

**KRISTIANSAND: Bråkete gjest

01.29:** I Vestre Strandgate ble det meldt om en vanskelig gjest på restaurant. Mannen nektet å fjerne seg og nektet å oppgi personalia. Han ble innbrakt til arresten og anmeldes, ifølge politiet.

**KRISTIANSAND: Høylydt fest

01.30:** En høylydt fest som kunne høres over flere kvartaler hadde sitt utgangspunkt i Kristian IVs gate. - Festen ble dempet av patruljen, twitrer Ugland.

**KRISTIANSAND: Menn i kamp

01.38:** To godt voksne menn kranglet utenfor Møllepuben. De var begge beruset. En mann ble bortvist fra stedet og den andre mannen ble kjørt hjem av patrulje, ifølge politiet.

**GRIMSTAD: Tatt med kniv

02.06:** Fra Levermyrveien melder Grimstad-politiet at en mann i slutten av 20-årene ble tatt med kniv. Vedkommende er født i 1985 og ble anmeldt for bæring av kniv på offentlig sted.

**KRISTIANSAND: Stjal fra kassa

02.15:** Politiet fikk inn melding om tyveri fra kassa til en restaurant i Tollbugata. En 30-åring blir tatt for forholdet. Mannen, som er født i 1984, ble pågrepet og anmeldt for tyveri. I tillegg ble han anmeldt for forulemping av politiet.

**FLEKKEFJORD: Kjørte ned person

02.35:** Person i fotgjengerfelt påkjørt av bilist, som stakk fra stedet.

**MANDAL: Kjørte av veien

02.45:** To personer ble sendt til sykehus etter at en bil havnet av veien ved Møll bru natt til lørdag.

Les mer i egen sak

**KRISTIANSAND: Skadeverk

03.15:** Tre menn ble sett i Agder Alle mens de utøvde hærverk. Trioen rev ned skilt og gikk til angrep på en bil. Det er ingen synlige skader på bilen og gjerningsmennene var borte da patruljen ankom stedet, melder operasjonslederen på Twitter.

**MANDAL: Kranglete gjest

03.30:** En vanskelig gjest på en restaurant måtte tas hånd om. Han hadde kranglet med andre gjester. Mannen nektet å etterkomme politiets ordre, og ble derfor innbrakt og anmeldt, melder politiet.

**KRISTIANSAND: Leteaksjon etter mann

0930:** Operasjonsleder Miriam Stausland i Agder politidistrikt opplyser at det letes etter en mann i bil, som forsvant langfredag kveld. Les mer i egen sak.

**KRISTIANSAND: Stengte Flekkerøytunnelen

12.33:** Via Veitrafikksentralen får politiet melding om en bil som sto med nødblinken på i Flekkerøytunnelen. Trafikken ble dermed stengt. Les mer i egen sak.

**IVELAND: Syklist veltet

12.42:** Politiet får inn melding om sammenstøt mellom syklist og mopedist ikke langt fra Vatnestrøm. Les mer i egen sak.

**SØGNE: Moped stjålet

13.25:** I tidsrommet fra 16. april fram til 18. april klokken 16 er det stjålet en SYM moped med registreringsnummer PS9038 fra Esso på Tangvall.

**KRISTIANSAND: Skadeverk på bil

14.00:** I løpet av natten er det stukket hull på fire dekk på en bil som sto parkert i Jaktoddveien. — Forholdet blir anmeldt, melder operasjonsleder Miriam Stausland i en Tweet.

**KRISTIANSAND: Stjal bilskilt på Sørlandssenteret

1602:** To kjennetegn stjålet fra en bil. Registreringsnummeret er RK 62500. **MANDAL: Fulgt hjem av politiet

1910:** Beruset mann ved Hollekleiv blir fulgt hjem til bolig av patruljen.

**SØGNE: Vingler tatt til utvidet prøve

1905:** Bil vingler på E 39 i retning Kristiansand. Ble stanset av patrulje i Søgne. Fører tas til utvidet prøve. Mistanke om ruspåvirkning.

**KRISTIANSAND: Tatt med ulvolige tabletter

19.25:** Mann sjekkes i sentrum. Det blir funnet diverse ulovlige tabletter. Mannen erkjente forholdet på stedet.

**ARENDAL: Sjekket for tabletter

19.26:** I Barbu stopper politiet en bilfører sjekket. Besittelse tabletter. Sjekkes om han har lovlig tilgang til disse.

**ARENDAL: Rånere havnet i grøfta

19.31:** Bil i grøfta etter rånekjøring mot E 18 ved Harebakken. Var borte før politiet kom.

**KRISTIANSAND: Tatt på uregistrert motorsykkel med nark

20.04:** I Setesdalsveien stopper politiets patrulje en cross-motorsykkel uten registreringsnummer. Sykkelen antar politiet er stjålet. Føreren er i besittelse av narkotika. Personen pågripes og sjekkes for å ha kjørt i påvirket tilstand.

**GRIMSTAD: Kjørt hjem av politiet

21.29:** I Opplandsveien treffer politiet en overstadig beruset mann, som blir kjørt hjem av patruljen.

**FLEKKEFJORD: Kvinne tilstår å ha kjørt ned fotgjenger og stukket av.

22.00:** Se egen sak